Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 267
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,471
Ynt: Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?

iksje' Alıntı:
Ben size yanar döner anlatıcam yarın. Böyle bol grafikli, kırmızı oklu falan. :smiley:

Çalışma sürüyor galiba; grafikler, oklar , yanar dönerler ;D

Etiketler

Hayır ben öylesine takılmak için yazmıştım ama hakkaten yapabilirim. İster misiniz?

iksje' Alıntı:
Hayır ben öylesine takılmak için yazmıştım ama hakkaten yapabilirim. İster misiniz?

Bende öylesine takıldım , ama merakta etmedim değil yanardönerleri ;D

Yavuz Bey istediniz yaptım ama kısmet olursa beraber katılacağımız bir gezide Jeep'imin marifetlerini uygulamalı göstermek isterim. Bu video yanıltıcı oldu. :smiley:

ben bu resimdeki farklılığı farketttim ilk seyrettiğimde ! ama konuya dahil olmak istemedim açıkçası!!!! videoda zaten LR nin sağ tarafında XJ nin teker izi gözüküyo geçerken, yukardada tam benim gözlemlediğim her şey var .. dikkatli bakın lastik izleride yeşil renkte işaretlenmiş !!ama ben yinede konunun içinde olmak istemem bana laf düşmez offroad da hiç bir tecrübem yok sadece zamanında tv yönetmenliği yapmış bi gözle bakıyorum okadar herkese teşekkürler, bu msj benim şahsi fikrim ve görüşlerimdir .lütfen kimse alıntı yapıp paylaşmazsa sevinirim bir karışıklığa mahal vermek istemem ....

yavuz bey'den yanıt istiyoruz benim at lerim var demez umalım ;D ;D ;D

Güzel bir açıklama olmuş, videoyu ilk izlediğimde belirtmiştim, bilmeyenler için tekrar yazayım: Çekimin yapıldığı yer baya ilginç, değil 1-2 metre 20-30 cm. bile çok fark ediyor. Ercova dönüşü aynı yerde ben XJ ile 31" MT lastik ve 2" yükseltme olduğu halde batmışken, yan taraftan Mürşat standart Vitara geçmişti. Çekilen video bir şaka olmaktan öte gidemez ki zaten hazırlanma amacı budur sanırım ;)

DSC_3519.JPG

DSC_3501.JPG

Müsait bi zamanda inönünderi o dereye gideçem oderenin her metresinden atlamadan sagdan soldan ortadan geçip videosunuda buraya koyacagım. ya bu jeep ciler neden bazı şeyleri kabullenemiyor anlamıyorum

yunus bager' Alıntı:
Müsait bi zamanda inönünderi o dereye gideçem oderenin her metresinden atlamadan sagdan soldan ortadan geçip videosunuda buraya koyacagım. ya bu jeep ciler neden bazı şeyleri kabullenemiyor anlamıyorum

bu karda sen inönü yaylasına çık yeter ;D ;D ;D ben vazgeçtim o dereden geçişleri :D :D :D

duman' Alıntı:
yavuz bey'den yanıt istiyoruz benim at lerim var demez umalım ;D ;D ;D

en fazla 20 cm fark görünüyor şekillere değil tekrar videoya bakın, 20 cm için birbirimizi kırmayalım. ;D

AT lastik meselesine gelince bu sözleri yalatırım söylemedi demeyin ;D iki parmak çamurlu rampada 2.5 dizelleri kıstırmaya benzemez V8 disco ile uğraşmak, bekleyemem derseniz 14 şubat sevgililer günü Ankaraya gelin benim çizdiğim güzargahta o XJ ler ZJ ler nekadar yürüyebiliyormuş hep birlikte görelim (CJ lere lafım yok) , ama şunu söyliyeyim her çekilen kareyi buraya koyarım, çıkan arızalarınıza kırılan döküleninize karışmam.

Çamurlu parkur beklemeyin, Burası kayalıkmış, Rotum bükülür, lastiğim yarılır, şaftım kopar, arabam boğulurmuş çizilirmiş kırılırmış , ezilirmiş anlamam, benim geçemediğim yerdede sizi zorlamam, kimseyide arazide bırakmam. Ankaradan İstanbul otobüsle dönerseniz onada karışmam.

Hodri Meydan , Varmısınız? ;D

Not: Binek araçlı veya aracını araziye sokmayacak, Jeep (zj, wj,xj ) ve Landrover (RRC, DiscoI, Disco II, Defender ) haricinde arazi aracı olan arkadaşlar lütfen gelmesin. Kendilerini listeye eklemesin dikkate almayacağım.

Varım Diyoooor ;D ;D Hamdi beye teşekkürler, elde var 1, Önder, Ateş, Duman, Murat hadi bakalım sizleride bekliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR