Ynt: Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?
duman' Alıntı:
yavuz bey'den yanıt istiyoruz benim at lerim var demez umalım ;D ;D ;D
en fazla 20 cm fark görünüyor şekillere değil tekrar videoya bakın, 20 cm için birbirimizi kırmayalım. ;D
AT lastik meselesine gelince bu sözleri yalatırım söylemedi demeyin ;D iki parmak çamurlu rampada 2.5 dizelleri kıstırmaya benzemez V8 disco ile uğraşmak, bekleyemem derseniz 14 şubat sevgililer günü Ankaraya gelin benim çizdiğim güzargahta o XJ ler ZJ ler nekadar yürüyebiliyormuş hep birlikte görelim (CJ lere lafım yok) , ama şunu söyliyeyim her çekilen kareyi buraya koyarım, çıkan arızalarınıza kırılan döküleninize karışmam.
Çamurlu parkur beklemeyin, Burası kayalıkmış, Rotum bükülür, lastiğim yarılır, şaftım kopar, arabam boğulurmuş çizilirmiş kırılırmış , ezilirmiş anlamam, benim geçemediğim yerdede sizi zorlamam, kimseyide arazide bırakmam. Ankaradan İstanbul otobüsle dönerseniz onada karışmam.
Hodri Meydan , Varmısınız? ;D
Not: Binek araçlı veya aracını araziye sokmayacak, Jeep (zj, wj,xj ) ve Landrover (RRC, DiscoI, Disco II, Defender ) haricinde arazi aracı olan arkadaşlar lütfen gelmesin. Kendilerini listeye eklemesin dikkate almayacağım.