Serkan tabiki oralarda olmalı ama bi dakka ben sesli düşündüm, hemen başlık falan olayına girmeyelim, benim işler çok yoğun. Şimdiden aklımızın köşesine yazalım, önce hangi mevsim olsun diye düşünelim. Valla başlığı açıp sonra gelemezsem olmaz.
Acele yok, bu sene olmazsa seneye gideriz ;D
pandipieri' Alıntı:
valla yapalim kardes, hatta gitmisken mardin, midyat hepsini gezeriz... ne zaman olur ki?
Yakıt olayı yancılarla çözülür, herkes tek başına araçla gidecek değil. 3-4 kişi bindikmi araçlara tamam. Dönerken zaten suriyeden fulleriz, bide bidonlara doldururuz tamamdır.
Kamp ata ata gider geliriz.
Orda bide sıra gecesi patlatırız, ooo şahane.
kolay gelsin arkadaşlar... güzel bir gezi olmuş ve tabiki olcayto harika pozlar yakalamış.... cemafer sana gecmiş olsun kardeşim...herkesin başına gelir problem değil.....sonunda Kaan kardeşimde aramıza katılmış sevindim....
haklisin burakcim, sadece sesli dusunuyoruz, hemen hazirliklara baslamak olmaz zaten benim de isler cook cook yogun, aklimizda dursun bi yerlerde nasilsa yaapriz birlikte zaten bu yil olmaz benim bu yilin hayli yogun...
kolay gelsin arkadaşlar... güzel bir gezi olmuş ve tabiki olcayto harika pozlar yakalamış.... cemafer sana gecmiş olsun kardeşim...herkesin başına gelir problem değil.....sonunda Kaan kardeşimde aramıza katılmış sevindim....
kaptan, nerdesin ya....herkez burada bir sen yoksun....İğneada'dan beter bir yere girdik bol bol kulaklarını çınlattık...Allahtan fazla uzun değildi yoksa tüm yanlar zımparaya girmiş gibi olacaktı.... ;D ;D ;D
bu arada fotoğraf işini hanıma ihale ettim....çoğu onun çekimleri, birtek tırmanma resimleri benim....
böyle deyip, ne zaman gideriz diye sorup, sonra da işim çok deyip yan çizmek olmaz Serkancığım.....
İzmir'e geldiğimde elinle yapıp yedirirsin, onu bunu bilmem.....Karagöl'de mi yaparsın, Spil'de mi yoksa Ödemiş tarafımı olur, oralarını da sen düşün gari..... ;D ;D