Landrover Defender Hastalarına Müjde!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ta5da Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,012

Etiketler

Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!!

Askeriyeden çıkma ivedikte kilo ile satılan defenderları gördük sonu fiyasko idi. 4 bine alan 14 harcadı yürütemedi. İnşallah bunlar temizdir.

Valla çok söyledik o araçlardan birşey olmaz diye...Lambası 5 TL, sinyal kolu 10 TL diye insanlar aman bu Defenderların parçası çok ucuz alalım binelim diyorlar ama babalanıyorlar kısa sürede. Zaten sırf izolasyon, koltuk, lastik gibi elzem şeyler için bayağı bir para gidiyor, bir de toplanacaksa 15-20 den aşağı çıkmıyor. Bu sebeple şu an piyasada bir sürü üzerine fıs fıs boya atılmış, kabak lastikli 10-15 bine defender satılmaya çalışılıyor. Allah düşürmesin o araçlara...Ben halen söylüyorum, mutlaka zevkli, ticari düşünmeyen kullanıcıdan alınmalı Defender...

Ameliyat bitmiş de Umut bey kendine gelmiş... :smiley: nasıl oldun?

Dediğin doğru... ilanlardaki 100 araçtan 90'ı işe yaramaz. yarayanların da fiyatları aşar :smiley:

bende engin beyin görüşüne katılıyorum piyasadan alınacak araç burdan çok ucuza gelecektir eminim en azından piyasadan alınacak araç derli toplu olmasada yürür bu araçların yürüyeceğide meçhul

piyasaya çıkan arabaların menşei nedir .Toplanıp satılan araçlar neticede kamuda kullanılan araçlar değilmi...? Türkiye petrollerinden çıkma araca bakmaya gittik bugün 300 tdi 95 model 26000 tl. Aliğadaki hurdalar bu araca bin basar.. 344000 km. araç sanli buruşturulmuş gibi. Tavan yok koltuk yok motor yağdan görülmüyor.4 lastik ayrı desen ayrı marka ... Fiyat 26000 den 20000 e düşmüş ... Ha yazmayı unuttum vinci var!!!

Ben dahil piyasadaki aracını seven kullanıcılar 40.000 e mal edip 30-32 ye satıyor aracını...Para kazanarak satan sadece ihale tüccarları var. Dediğiniz durum istisna olabilir ama 20.000 e toplanmamış 300Tdi Defender da fena bir fiyat değil....MKEdeki düz dizeli 300Tdi yapmak için kafadan 13-14.000 harcayacaksınız kafadan. Başımızdan geçenleri aktarıyoruz, isteyen dinler, isteyen kafasına göre takılır.

MKE den alınan araçlara toplam masraf 20.000 den aşaya inmez ama güzel bir araç olur üzun süre masrafsız kullanılır
yok öyle üç kuruşa defender
Düz dizelleride okadar hor görmeyelim Ben 65 ps ile 190-200 ps lerle beraber geziyorum

yunus bager' Alıntı:
MKE den alınan araçlara toplam masraf 20.000 den aşaya inmez ama güzel bir araç olur üzun süre masrafsız kullanılır
yok öyle üç kuruşa defender
Düz dizelleride okadar hor görmeyelim Ben 65 ps ile 190-200 ps lerle beraber geziyorum
Aynen katılıyorum Yunus.

Dün ivedik te gezindim durdum. Bakın neler buldum hemde Tdi hemde çok temiz duruyorlardı. Fiyatlarına 25 civarında dediler.

Mercedesler için 2 tane vardı benzinli olan 12 bin dizel olan 16 bin dediler.

Bilginize..

Resimek-0071.jpg

Resimek-0072.jpg

Resimek-0073.jpg

Resimek-0074.jpg

Resimek-0075.jpg

Resimek-0076.jpg

Resimek-0077.jpg

Resimek-0078.jpg

Resimek-0079.jpg

Resimek-0080.jpg

Telekomun ihalesinden haberi olan var mı tarıh olarak ben takıpediyorum henüz göremedim gözümden kaçmış olabılır duyan bilen varsa paylaşırsa sevinirim(ayrıca ivedikteki araçlar yanılmıyorsam yanasıbın araçaları emin olun hepsinin km ile oynanmıştır)

o vince bir yıl kadar once 1500 tl fiyat istemislerdi. :smiley:

ben sanayideki bir esnafla gitmistim gitiğim esnafın etkisi olmus :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR