umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 17 Nis 2009 #97 Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! Ben onlardan aldığım Defenderla gitmiştim, işe yaramamış ;D
Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! Ben onlardan aldığım Defenderla gitmiştim, işe yaramamış ;D
vosdost Zirve Mesajlar 2,752 Tepkime Puanı 8 17 Nis 2009 #98 Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! o zaman ben iyi günlerini denk getirmişim.
mu7y Kamp III Mesajlar 936 Tepkime Puanı 1 Yer ANkArA-KaZ DaĞLaRı 18 Nis 2009 #99 Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! Yanasipin dukkanıdır orası ve elındekı araclar onlar.....
Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! Yanasipin dukkanıdır orası ve elındekı araclar onlar.....
dron Kamp II Mesajlar 479 Tepkime Puanı 1 Yer ANTAKYA 19 Nis 2009 #100 Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! evet beyler araçlar satılıyomuş ama çoğu benzinli imiş 80 kadarı tdi imiş nekadar doğru bilmiyorum ama hazirana ihale olur deniliyor
Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! evet beyler araçlar satılıyomuş ama çoğu benzinli imiş 80 kadarı tdi imiş nekadar doğru bilmiyorum ama hazirana ihale olur deniliyor
mexmet44 Kamp II Mesajlar 224 Tepkime Puanı 0 Yer marmaris 27 Nis 2009 #101 Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! arkadaslar, her ihtimale karsi benide listeye yazsaniz )) mehmet kalkan MARMARIS
Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! arkadaslar, her ihtimale karsi benide listeye yazsaniz )) mehmet kalkan MARMARIS
ofrood Kamp II Mesajlar 273 Tepkime Puanı 2 27 Nis 2009 #102 Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! telekom araçları satılacağı zaman araç listeleri ve ihale tarihleri mail olarak bana gelmektedir geldiği zaman aktarırım sizleree
Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! telekom araçları satılacağı zaman araç listeleri ve ihale tarihleri mail olarak bana gelmektedir geldiği zaman aktarırım sizleree
ofrood Kamp II Mesajlar 273 Tepkime Puanı 2 27 Nis 2009 #103 Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! 1991 modelleri hidrolik direksiyon değlidir 91 den sonraları hidrolik direksiyonludur bence bilmeniz gerekir
Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! 1991 modelleri hidrolik direksiyon değlidir 91 den sonraları hidrolik direksiyonludur bence bilmeniz gerekir
simurg2 Zirve Mesajlar 1,296 Tepkime Puanı 8 Yer istanbul 27 Nis 2009 #104 Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! bende telekomun kendi sitesinden takip etmeye çalışıyorum ama ses seda yok
Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! bende telekomun kendi sitesinden takip etmeye çalışıyorum ama ses seda yok
vosdost Zirve Mesajlar 2,752 Tepkime Puanı 8 27 Nis 2009 #105 Ynt: Landrover Defender Hastalar?na Müjde!!! 92 model ambulans kasa hidrolik degil.
ofrood Kamp II Mesajlar 273 Tepkime Puanı 2 27 Nis 2009 #106 Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! ambulans kasa dediğiniz f/o araçları onlarda97 model tdi motor
Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! ambulans kasa dediğiniz f/o araçları onlarda97 model tdi motor
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 28 Nis 2009 #107 Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! Defenderlerde kamu araçlarında 93 modelden sonrası hidrolik ve tdi ama olmayanda vardır 93 aşası 2,5 düz dizel _ benzinli yada 3,5 v8 başkada yok
Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! Defenderlerde kamu araçlarında 93 modelden sonrası hidrolik ve tdi ama olmayanda vardır 93 aşası 2,5 düz dizel _ benzinli yada 3,5 v8 başkada yok
vosdost Zirve Mesajlar 2,752 Tepkime Puanı 8 28 Nis 2009 #108 Ynt: Landrover Defender Hastalar?na Müjde!!! Bir yilla hidrolik direksiyonu kacirmisim.
safari2000 Kamp II Mesajlar 310 Tepkime Puanı 1 Yaş 59 Yer ERZURUM 28 Nis 2009 #109 Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! peki hidrolik direksiyon taktırdınmı aracına benimkide hidrolik değildi taktırdım çok memnunum
Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! peki hidrolik direksiyon taktırdınmı aracına benimkide hidrolik değildi taktırdım çok memnunum
vosdost Zirve Mesajlar 2,752 Tepkime Puanı 8 28 Nis 2009 #110 Ynt: Landrover Defender Hastalar?na Müjde!!! Sira ona gelmediki Alistim artik spor salonuna gitmek yerine sehir icinde 2 tur atiyorum
Ynt: Landrover Defender Hastalar?na Müjde!!! Sira ona gelmediki Alistim artik spor salonuna gitmek yerine sehir icinde 2 tur atiyorum
vosdost Zirve Mesajlar 2,752 Tepkime Puanı 8 28 Nis 2009 #111 Ynt: Landrover Defender Hastalar?na Müjde!!! Sirada olan degisikler: 1- vinc 2- cift arka lastik 3- arka dif kilidi 4- hidrolik direksiyon
Ynt: Landrover Defender Hastalar?na Müjde!!! Sirada olan degisikler: 1- vinc 2- cift arka lastik 3- arka dif kilidi 4- hidrolik direksiyon
safari2000 Kamp II Mesajlar 310 Tepkime Puanı 1 Yaş 59 Yer ERZURUM 28 Nis 2009 #112 Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! bende yapacağım değişiklik nasipse dizel bir motor ve ön ve arka diferansiyele kilit
Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! bende yapacağım değişiklik nasipse dizel bir motor ve ön ve arka diferansiyele kilit