Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 283
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,447
Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

olurmu arkadaslar ben bir fikir sundum ortaya sizler yardımcı olursanız bana cok yardımcı olursunuz o masum yuzler bizi bekliyor pazar benim icin uygun siz ne dersiniz . listeyi başlatalım ama nasıl baslanıcak ben cözemedim yardım ;)

Etiketler

Peki o zaman siftah benden...

1-) selimsani Suzuki G.V. 50 ekmek (mangal lazımmı?) ;D

Sayın moderatör arkadaşlar bu sayfayı etkinliklere taşısa bir de takvime eklese çok güzel olabilir kanaatindeyim, katılım bekliyoruz...

konu maramara ofroad bölümüne taşınmıştır

selimsani' Alıntı:
Peki o zaman siftah benden...

OMERLİ GEZİSİNE KATILACAK YARDIMSEVERLER

1. Selim Sani Suzuki G.V. 50 ekmek (mangal lazımmı?) ;D
2. Burak&Burcu Dokur Discovery 300 Tdi Kuru mama + Kemik

Bu pazar bana zor bence 13.02 için etkinliklere de koyalım derim.
Tabi sizin için de uygun ise :D

Zaten kimsenin de gelmeye niyeti yok, benim için tarih farketmez hocam...

arkadaslar kar yagısı burda basladı hemde okadar güzel yagıyoki insallah pazara kadar cok yagarda güzel birkac kardan heykeller yaparız hep beraber hafta sonuna musayi arkadasları bekliyoruz

gecen yıldan yaptıgım heykellerden bir kacı

king.jpg

un.jpg

DSCN2628.jpg

şimdilik takip edeyim biraz iş sonra yine iş sonra ise konuya döneyim selamlar.

Merhabalar.

Çok güzel ve anlamlı bir gezi olacak gibi görünüyor. Aranıza yeni katıldım, hem tanışmak, hem de o hayvanlara bir parça yardımcı olmak adına ben de katılmak isterim.

oxur' Alıntı:
Merhabalar.

Çok güzel ve anlamlı bir gezi olacak gibi görünüyor. Aranıza yeni katıldım, hem tanışmak, hem de o hayvanlara bir parça yardımcı olmak adına ben de katılmak isterim.

tabiki cok seviniriz arkadas sadece bu etkinlikle kalmayacak yaza dogru kanp gezilerde olacak arkadaslık ve dostluk adına herkesi bekliyoruz arkadslarınızıda tesvik edelim okadar cok ac hayvancık varkı. en azından bir gece sıcak bir ates yanında tok karınla yatsınlar .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR