Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 283
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,291
Ynt: Ömerli Gölü Kıyısındaki Katliam İçin Etkinlik?

Biraz daha fotoğraf...

P1020592.jpg

P1020593.jpg

P1020606.jpg

P1020607.jpg

Etiketler

devam... Ya köpekleri beslerken fazla fotoğraf yok, beslemeye odaklanmıştık heralde...

P1020651.jpg

P1020655.jpg

P1020664.jpg

P1020671.jpg

P1020672.jpg

kenancan84' Alıntı:
Aslında bende eşimle gelmiştim ailecek katılım oldugu için ama diğer grup arkadaşlarımı bırakamadım lütfen kusura bakmayın birdahaki sefere İNŞALLa[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]H...İlk fotolar.....

ne demek arkadas arkadasların aracları cok guzeldi sizinde öyle ama gezinin sonunu merak etmiyorum diil hani resimler su bol camurları buldukmu.

3 adet videomuz vardı ancak iki videoda anlayamadığım bir problem var, o yüzden yalnızca yemek yeme anımızı koyuyorum... Binali Bey siz de video yokmuydu, bekliyoruz... Bu arada Fatih Bey bana da sepet yapacağız onu da unutmayalım ;D
http://www.youtube.com/watch?v=WPRZlxGjhJQ

Murat Bey youtube yada hangi siteyse orada yükledikten sonra adresi kopyalayıp "site adresi ekle" diyerek yapıştırırsanız video eklenir...

Bazen istesen de olmuyor.Kader işte bir dahakine niyetlenip inşaallah diyeyim.Ama geziniz ve etkinliğiniz iyi gectiği gibi samimi de .devamını diler.hepinize iyi kandiller dilerim.

Merhaba murat bey
vereceğim linke videoları yükle,yükleme bittikten sonra linki siteye ekle o kadar
kolay gelsin,saygılar

http://www.dailymotion.com/group/outdoor

selimsani' Alıntı:
Murat Bey youtube yada hangi siteyse orada yükledikten sonra adresi kopyalayıp "site adresi ekle" diyerek yapıştırırsanız video eklenir...
face e yükledim şimdi ?

face olmaz diye biliyorum,bekleyelim bakalım

arkadaslar benim pc arızalandı pek takip edemiyorum birkac gün belkıde siteye giremiyicem murat kardes videoyu cok beyendim hos ama camurdan gecerken cekebilseydik keske bidahakine benim aracla birkac cıkış iniş cekelim insallah bu arada binali beyin ceki demiri işini hallettik güle güle kullan abicim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR