KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Derya merhaba ,, cengiz bir adım önce resimleri ters koymuştu şimdi de bunu görünce ...çok güldümmmm boşverrr keyfiniz bol olsun belki Levent Güngör bey görürde düzeltir..ben facebook sayfamıza düzelterek alıyorum.
hepinize selamlar.
Oradan Tarsus Şelalesi ziyareti gerçekleştirdik ve Son ziyaret ise Tarsus Belediye Baraj Parkı; Konaklamayı Tarsus Şelale otoparkında gerçekleştirdik. Bu arada Mersin'de Yavuz beyin eşi Derya hanımın teyzesi Vefat ettiği için aramızdan ayrılmışlardır (Başları sağolsun)
Bu topic aracılığı ile yol haritalarını takip ettiğimiz karavancı arkadaşlarımız ve Tüm Antalya Kamp ve Karavan Derneği adına Soma'da hayatını kaybeden güzel insanlar için Allahtan rahmet dilediğimizi , analarına,babalarına,çocuklarına ailelerine ve yakınlarına Allahtan sabırlar dilediğimizi saygılarımızla belirtmek istiyoruz... Bizler için günlük hayat devam etmekte . Ateş düştüğü yeri yakar. Bizlerde çeşitli platformlarda acımızı paylaşarak azaltmaya çalışıyoruz. ne kadar azalırsa .. .. :'( :'(