Değerli dostlarım bu 10 günlük bir Avşa adası gezimden bir kaç foto paylaşmak istedim.burası için istendiği takdirde her türlü bilgi verebilirim.Çünkü Gezenbilir ailesi demek paylaşım ruhu olan kişilerdir.Saygılarımla..ilk resimler Avşa adasını kurtaran deniz suyu arıtması Avşanın 4 bir yanına içme suyu arıtıyor denizden.ve burda bu resimde bulunan Sayın belediye Başkanım Cevdet kardeşimi kutluyorum ortadaki vatan evladı Avşayı avşa yapan kardeşimiz
Ayhan Abi, Büyük bi başarıya imza atan Sn Başkana bir teşekkürde bizden.Abi 139 nolu resmi görünce yine icimiz acıdı doğa öyle bir yeri tekrar ancak 10 / 15 yılda yeniler. Abi paylaşımlarınız yine bizi mutlu etti sevgi ve saygılarımızla Tunay & Tugay.
Evet hemşerim o resmi koyarken aklımdaydı fakat yazmadım orası üzüm bağı imiş yangın çıkmış tabiki malesef göründüğü gibi bu vaziyete gelmiş.Tabiki çok uzun zaman alacaktır eski haline gelmesi.Saygılarımla yenge hanıma selam
Değerli dostlar 11.ve 12 Ağostos tarihlerinde Erdek te yapılan Işıklar Dünya Offshore motor yarışları güzel ve heycanlı geçti sadece bu gün için yani 12 Ağostos pazar günü ani bir çıkan fırtanayla şimdilik iptal oldu herhalde yarın yapıla bilir burdan sizlere bir kaç foto ve Erdekimizi tanıyalım
Haşmet kardeşim evet fırtına çok kötüydü ama can kaybı yok ama Erdek te tekne hasarı çok ama bunada şükür güzel bir yarış seyrettik bir gün önce.Saygılar