Ahmet kardeşim çok sağol hazırlık yaptım sanada uğrayacaktım ama olmayacak herhalde uzun zaman alacak iyileşmem onun içinde başka zaman diyecem.Saygılarımla
Değerli dostlarım sizlerden hakikatten uzak kalmak çok zor.Dün ihtibariyle doktor kontorulüm yapıldı omuzda bulunan kırık kaynama yapmamış ama sağ kolum omuzumdan bağlandığı için büyük bir kireçlenmeye maruz kalmış onun içinde uzun bir süre kolumun kirecini çözmekle geçecek ve ondan sonra kırığımın kaynamasına başlanacak.Bunu burdan sizlerle paylaşmak istedim.Şimdiden iyi dilekleriniz için teşekkürlerimi sunarım.Saygılarımla
Ayhan abi geçmiş olsun. Ne oldu haberimiz yok. Bir an önce sağlığına kavuşman dileğimizle, Allah sabır versin abi. 2006 da yaptığım kazada 9 kırık vardı, geçti gitti Allahın izniyle. Yengeye de selamlar kendinize iyi bakın. Görüşmek üzere hoşçakalın .
Ayhan abi geçmiş olsun. Ne oldu haberimiz yok. Bir an önce sağlığına kavuşman dileğimizle, Allah sabır versin abi. 2006 da yaptığım kazada 9 kırık vardı, geçti gitti Allahın izniyle. Yengeye de selamlar kendinize iyi bakın. Görüşmek üzere hoşçakalın .