hazır sayfamız açıkken bir kaç resim daha paylasayım dedim bu sabah dedim ya hava çok güzel kapımıza gelen misafirlerimiz vardı .çıktım onlarla kendimi bodrumda deyil şöyle yaylarada koyun kuzu içinde hissettim ve bunu paylaşmak istedim.bodrumda gırişte rampada benim yeğenimin evi ve atölyesi var jenetör ve marin motorları yapıyor motor ve jenetör ihtiyacı olan arkadaşlar olursa burdan alabiliriz.ayrıca burda bır çeki romoko var ama sağlam ve özel yapılmış yüksek ama sabıt bır karavan yapılarak üzerine kona bilir veya başka amaçla kullanmak isteyenlere hesaplı alabiliriz bu romuku
Deve güreşleri, başta Kıyı Ege olmak üzere, Marmara'dan Çanakkale ve Batı Akdeniz'de (Antalya, Burdur, Isparta) görülür.
Bu geleneği, fotoğraflarla yansıttığı için Ayhan Bey'e teşekkürler.
Deve güreşleri, başta Kıyı Ege olmak üzere, Marmara'dan Çanakkale ve Batı Akdeniz'de (Antalya, Burdur, Isparta) görülür.
Bu geleneği, fotoğraflarla yansıttığı için Ayhan Bey'e teşekkürler.
sevgili dostlarım dün örenden çıkarak dağ yolunudan ören akbük gökova akyakaya geldim gelırkende geldiğimde de bir kaç fotoraflar la sizle paylaşmak istedim.ilk başta yine kapımıza gelen gerçek dost azman adlı kangal dostumuzla dostça çekilen bır foto
Sevgili dostlarım değerli karavancı arkadaşlarım biliyorsunuz şu anda akyakadayım.ve değerli dostlarım celal bey ve eşi geldiler onlarla olmak çok güzeldi.çok yamur vardı ama bız dostluğumuzu pekiştirmek için yamur fırtına demeden benim karavanın önünde tenteyı acıp yamurdan konurarak mubetimize devam ettık ve bunu sızle paylaşmak istedim bır kaç fotoyla.ayrıca akbükten manzaralar