Yeni karavan yeni macara başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,959

58ayhan

Zirve
Yer
Balıkkesir
sevgili dostlar çok uzun bir zaman oldu yazmayalı burda baktımki karavancı dostlarım halen gezmeye devam ediyorlar.bende şimdi başladım bir karavan yaptırmaya..izmirde ege karavanda başlandı saten bıtmek üzereydi ilaveler ekleyince bıraz daha zaman gerekti ekim 20 de allah kısmet ederse alıp kasımdada yola cıkacağız bizim gezimiz kışlık olacak ve mayısa kadar sürecek ozamandada sizlerden hem tecrübe hemde bilgi alış verisinde bulunarak yola devam diyeceğiz çok yıkın zamanda görüşmek üzere diyerek.sizlerin ramazanınızı kutluyarak önümüzdeki günlerde görüşmek üzere hayırlı günler ve hayırlı kazasız bir tatil diliyorum bütün gezenbilir üylerine saygılar

IMGP2887.jpg

Etiketler
Ynt: Yeni karavan yeni macara başlıyor

Ayhan abi,

Çok güzel bir haber bu...

Karavandan kopamayacağını zaten biliyorduk...

Yeni cevvalin hayırlı olsun...

Karavanını aldığında Erdekte bir kutlama yaparız artık... ;)

merhaba Ayhan abi, maceralı bir karavan arayışından sonra umarım istediğin karavanı bulmuşsundur.Seni tekrar aramızda görmekten memnunum yollarada görüşürüz.

Şimdiden hayırlı olsun, Ayhan Bey...

Ülker&Yavuz

Ayhan bey yeni karavanınız hayırlı olsun, güzel günlerde gezilerde kullanırsınız inşallah.
Cumartesi günü Ege karavan'da Mehmet beyin yanındaydık. Sizin karavanınızı da görmek nasip oldu, hatta içinde bazı konuları konuşmak için bulunduk, azıcık da oturma grubunuzu eskittik :D :D :D

haşmet kardeşim ilk sana kısmet olmuş görmek valalhi ne deyim oturma gurubu fazla buyük deyil inan ben bile unuttum içinin nasıl olduğunu artık ne yapalım katlanıp gıderız. ve buradan sana ve diğer bütün dosalarıma beni unutmadıkları için minettarım inşaah bir yerlerde karsılasır hasret gıderrız..evet kasım 1 de diidim akkbükteyim.1.5 ay burdayım.oradan 1 ay bodrum..1 ay marmaris.1 antlya alanya..1 ay mersin hatay. 1 ayda iç anadolu sivas kırıkkale ve bolu dönüşüm olacak..dönüş tabiki erdek mayıstan sonra erdekteyım..bu tarihlerde arkadaşlardan kimler bana yakın olursa beklıyorum. düzargah çizilmiş ve pilanlanmıs bı gezi olcak.bütün arkadaşlari beklıyorum kahve çay veya tabiki rakıda var.çepten ulaşmak çok kolay olacak . herkeste var ama ben vereyım bır kez daha..0535 253 50 85..

Ayhan bey yeni karavanınızda sağlıklı ve mutlu geziler diliyorum...
Bir yerlerde karşılaşmak üzere selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR