Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 265,899
Ama kitaplarım, disney+'ım, Gezenbilir, Facebook, İnstagram üçlüm benim zamanımı en azından evde de güzel geçirmemi sağlıyor. Eskiden olduğu gibi kaçıp gitmek isteği yok bende. Galiba artık yaşlanıyorum.
 

Etiketler
HsRoI7xxOWC0Tukx 637114883486056173


Mandalorlu'yu izlemeye devam... Bu dizi tam bir Star Wars harikası olmuş... Ben çok sevdim.
 

Arkadaşlar,
Bir kamyonetim ve bir motosikletim bütün vergi ve sigortaları ödenmiş olarak hizmetimde. Eğer gerçekten bir yere gitmek istesem giderdim. Demek ki artık içimden bir yerlere gitmeyi o kadar da istemiyorum.
Sonuçta iyi kötü bir işim var ve bu akşam yemeğim olacak mı diye düşünmeden yaşadım bu güne kadar. Altınkamp'a veya benzeri bir yere gitmeyi isterdim ama gidemedim diye isyan da etmiyorum. Bu Dünya'da bir insanın karşılaşabileceği çok zor durumlar da var. Ben şu anda o çok zor durumlardan birini yaşamıyorum çok şükür. Sadece bir tatil ayarladım ama içimden gitmek gelmedi. Nedeni sadece parasal konular değil. Elbette önemli bir etkisi oldu maddi külfetin. Ama isteseydim ben, buna rağmen de giderdim. Niye gezmek eskisi kadar ilgimi çekmiyor bilmiyorum. Belki de orta yaşlara gelince daha az gezeceğim bir döneme gelmişimdir... Mobidik'imi çıkartıp çevrede bir tur attım mı, bu o günlük bana yeter oldu. Evimdeki rahatı da hiçbir yerde bulamadığımı eklemeliyim. Evimi seviyorum, kesinlikle.
 


Bugün de önce Güçlü'ye direksiyon yağı ve silecek suyu ilavesi yaptım ve onu biraz çalıştırdım. Sonra Mobidik'i çıkarttım. Etrafta güzelce bir turladım sonra gelip sitenin bahçesinde komşum Yunus beyle oturup lafladım. Sonra tekrar motosikletle çıkıp biraz daha turladım. Mobidik'imle turlamaya bayılıyorum.
 


















Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,451
Mesajlar
1,518,113
Kayıtlı Üye Sayımız
172,104
Kaydolan Son Üyemiz
onur57

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst