Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 188,310

Benim gücüm belli. Gücümün yettiği kadarını yapıp özgür ve mutlu birisi olarak yaşamaya devam edeceğim. Ama bu sırada bir birikim de yapabilirsem ilerde inşallah benim de bir alkovenli motokaravanım olur. Kısmet biraz da bu işler...
 

Hayat da da basamaklar merdiven gibi sıra sıra çıkılıyor. Evliliğimde yaşadığım yol kazası beni yalnız yaşamaktan mutluluk duyan birisi yaptı. Ben her nasılsam veya her ne isem bununla çok mutluyum. Kimsenin de cinsel kimliğim gibi meseleleri kurcalayarak bile bana yapabileceği bir kötülük olabileceğini düşünmüyorum. Elbette ki insanların arkasından şöyle böyleymiş diye iftira edilmesi çok ayıp bir davranış ama bu sonuçta benim ayıbım değil. Bu pisliği bana yapan insanların ayıbıdır arkadaşlar... Sonuçta ben de istediğim gibi olurum. Size ne ki bundan diyorum. Benim özelimin kendilerini neden böyle ilgilendirdiğini açıklayamıyorlar bana. Bu mesele hakkında o kadar çok şey yazıp çizmem gerekti ki çok anlamsız basit gereksiz bir konu aslında ama malesef işte önemsiz konularla uğraştırılıp duruyoruz hayatta, ucuz, adi, alçak insanlar yüzünden oluyor bunların hepsi.
 

Yalnız olduğunuzda insanların çoğu yalnız ve mutlu olduğunuzu anlayamıyorlar. Ufak tefek çöpçatanlıklar dahi olabiliyor. Ama ben yalnızken mutlu olduğuma eminim. :smiley:
 

Yani malesef insanların çoğunun sosyal zekası çok düşük. Ülkemizde hala yalnızsınız diye kampa alınmayacağınız kamplar bile var. Hal böyleyken yalnızken mutlu olmama anlam veremeyenlere beni şöyle böyle olmakla - sanki de bu bir suçmuş gibi. Suçlayıp incitmeye çalışanlara kızamıyorum. Sosyal açıdan onların liginde değilim. Benle oynamasınlar.
 



Amaaaaan neyse!..

Gelelim bu Şubat Tatilinde nerede olalım konulu esas meselemize...
İstediğimiz her yerde olabiliriz. Tatil boyunca aynı yerde olmak istiyoruz. Hava ılıman, tuvaleti alafranga ve temiz olan bir yer olmalı. Denizin hemen kenarı da olabilir, bakalım nereye süreceğiz?
 










En sonunda karavanım Pirikamp'ı bakıma sokabildiğim için memnunum. Ekonomik koşullar yüzünden ancak elimdekini muhafaza etmeye çalışıyorum. Karavanım benim için önemli ve çok değerlidir. Satılmamış olması da çok iyi oldu. Biraz sağı solu toplansın bakalım nasıl olacak? Şimdilik Pirikamp Vahit Usta'nın ellerinde...
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,448
Mesajlar
1,518,090
Kayıtlı Üye Sayımız
172,103
Kaydolan Son Üyemiz
tolgacevik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst