Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 406
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 106,851
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Merhaba arkadaşlar,

Bugün de motorumla solo okuluma gidip geldim ve haftasonuna girdik. Yarın gezi yapıp yapmayacağıma havanın durumuna göre bakacağız artık. Belki bir karaburun turu yapabilirim motorumla solo özgürce...

Etiketler
yugun

Bugün de evdeydim. Evde belgesel izledim bol bol. Keyif yaptım. Böyle geçti bugün de...

Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir güne merhaba ve günaydın. Bu güzel günde her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

Bugun de kimselere muhtac olmadan izbanla isime gidip geldim. Izmirde yasiyorum 34 yasinda ozgur bir bireyim her turlu ozgurlugumu dibine kadar yasiyorum kimseler de bana ozgurlugume karisamiyor arkamdan dedikoduculuk iftira ve yalan dolan yapsa bana dedikodu ile hakaret etse bile sonucta bireysel ozgurlugume hicbir sekilde mudahale edemiyor ben ozgur bir birey olarak yasamima devam ediyorum motorumla solo ozgurce geziyorum ve hayatimda yasadigim yasayacagim her seyi ozgurce yasamaya devam ediyorum ve edecegim de iste boyle arkadaslar her zaman ozgurce...

Bugün de şirin ufak tefek sıcacık tam bana göre olan küçük evceğizime geldim. Bugün Pazar olmasına rağmen okuldaydım çünkü veli toplantısı vardı. Bugün yağmur yağdığı için okuluma İzbanla gidip geldim...

Merhaba arkadaslar

bugun de motorsikletimle solo olarak ozgurce isime okuluma geldim.

Ayin savki vurur sazim ustune
soz soyleyen yoktur sozum ustune
leylim ley leylim ley leylim ley...

Gamla kederi sildim attim
askla yattim askla kalktim
sevdam elde bir oyuncak
izmirli sevdim ne olacak

sabah ogle aksam
elimizde biralar
sallana sallana
alsancak tan asagi
cigli konakta karsiyaka da
ben o yari arar dururum

Izmir deyim
ne haldeyim
bir yar sevdim
dertlerdeyim
kiymet bilmez
yola gelmez
bu ne sevdadir
esi bilinmez...

Hocam hatırlatmak isterim
güngör' Alıntı:
Çekme karavan yaptın sırf bunun için forumda kalmana gayret gösterildi. Daha önce yazdığın kişisel tartışma ve sorunların silindi ancak yine ve tekrar aynı konuları yazıyorsunuz.

Karavan bölümünde biz sadece karavan gezilerinizi okumak istiyoruz, kişisel sorunlarınız için bu sayfaları kullanmayın.
Bir kez daha bu başlığı kilitliyorum, devam ederseniz yada başka bir başlık açarsanız üyeliğiniz iptal edilecektir.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;area=showposts;u=1672#ixzz3TsdUKh3g

Ne olmus yani karavan gezilerini okumak istiyorlarmis bizim karavanimiz yok ne olacak yani motorumuz var motorumuzla cikip ozgur cv e geziyoruz izmirden selamlar...

Arkadaslar.

Biz karavanimiz olmasa da karavanciyiz izmir bolgesinde yapilacak ozgur kamplarda motorumuzlaa solo ozgurce olmaya devam edecegiz kendimi ifade ediyorum kendi guncemde bundan da sikinti cikmasin ben 34 yasinda ozgur bir karavanciyim karavanim yok ama ben yine de karavanciyim arkadaslar izmirden sevgiyle...

Ev kredisi ödediğimden bütçem karavan almaya elvermiyor. Olsun motorsikletimle solo özgürce geziyorum ve gezeceğim arkadaşlar... Biz karavansız karavancıyız arkadaşlar. Karavan dediğin nedir ki altı üstü bir maldır arkadaşlar. Biz özgürce gezimize tozumuza bakarız... Biz gerçek manada özgürüz arkadaşlar. Demokrasi kültüründen haberi olmayan, bireysel özgürlük nedir tanımayan insanlarla bizim işimiz yok. Onlar arkamızdan istediklerini konuşabilirler hiç ama hiç önemli değil arkadaşlar. Özgürce özgür kamplarda olmaya, düşüncelerimizi özgürce paylaşmaya devam ediyoruz ve edeceğiz...

Bugün de küçük şirin evime geldim. Bugün de okuluma motorumla gittim ve döndüm. Şimdi evde belgesel izleyip dinlenme zamanı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR