Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 406
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 106,882
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Herkese günaydın...

Bugün de işime gitmek üzere uyandım. Bugün de işe motorumla solo olarak gideceğim arkadaşlar..

Etiketler
yugun

Bugün motorumla solo hastaneye gittim ve evime geldim. Evimdeyim şimdi belgesel izleyip dinlenme vakti...

Bugün de motorumla solo işime gidip döndüm. Dönüşte eczaneye uğrayıp bana değer vermeyen, durduk yere gıybet yapan değersiz insanlar yüzünden geçirdiğim hastalığıma ait ilaçlarımı aldım. Böylelerini hayatımdan çıkartıp attım ama beni üzmüş yıpratmış ve kırmış olmalarının bendeki etkilerini kolay atlatamıyorum malesef. Neyse bu da geçecek. Özgürce motorumla solo gezmeye devam...

Arkadaşlar,

Nedendir bilmiyorum motorum rolantide stop ediyor. Bazen olmadık yerlerde stop edip beni zor durumda bırakıyor. Bugün bundan dolayı ustama gidip karburatöre bir baktıracağım bakalım nedendir...

Bugün güzel güneşli havayı fırsat bilip bir kipa ekstra turu yaptım. Hem biraz gezmiş oldum hem de yemek yedim.

Kipa gezisinden ben ve mavişim...

11042944_654852134660388_5555360680555007769_n.jpg

10526140_654852757993659_9101978386885415563_n.jpg

Merhaba arkadaslar.

bu haftasonu bir yerlere kacayim istiyorum kimselere bagimli olmadan motorumla solo ozgurce bir gezi yapacagim ama simdilik rotaya karar veremedim belki karaburun belki de foca olabilir arkadaslar ben ozgurce solo yasiyor ve dogal olarak ozgurce solo geziyorum ben 34 yasinda ozgur ruhlu ozgur bir birey olarak dogru bildigim sekilde ozgurce yasamaya ve yasamimi gezilerimi sizlerle paylasmaya devam ediyorum ve edecegim arkadaslar. Herkese izmirden sevgiler ve selamlarimla...

Bugün de motorumla solo olarak kimselere bağımlı olmadan okuluma gittim ve geldim. Dönüşte yağmura yakalandım. Çok fena bastırdı. Üstümde mont ve yelek vardı su geçirmedi ama belden aşağım çok kötü ıslandı. Ben de hazır ıslanmışken duşa girdim gelince işte bugün de böyle geçti. Yine evimdeyim. Küçük sıcacık şirin yuvamdayım. Haftasonu bir gezi yapacağım veya bir etkinliğe katılacağım vosvosçuların kahvaltı etkinliği var pazar günü belki motorumla solo kahvaltıya giderim. Şu an bilmiyorum ne yapacağımı...

Günaydın bbugün de özgürce işime gitmek üzere uyandım. Yağmur ihtimali yüzünden bugün izban kullanarak gideceğim işime.

Pembe gul idim soldum
ak gule ibret oldum
karsi karsi dururken
yuzune hasret kaldim
al beni kiyamam seni...

Simdi benim adim ne olur ne olmaz
giybetci serefsizler bana inan ki koymaz
kiminde az muhabbet kiminde naz
sende ne var bende biraz
ne bileyim ben ah ne bileyim ben...

bir zamanlar firtinalar estirirdim
eskisi gibi degilim simdi degistim
kumarim yoktur kavga etmem
her gece kamplara gitmem
ne bileyim ben ah ne bileyim ben...

Ogrencilerimle birlikte oldugum keyifli bir gunu daha geride biraktim boylece haftasonu da basladi cumadan pazara gezi ozgurce gezme gunleri yarin yagmur yagmazsa kimselrre muhtac olmadan ozgurce guzel bir motosolo yaparim umuyorum herkese iyi haftasonlari ve iyi tatiller izmirden selam ve sevgilerle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR