yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Ben en az 1/2de tutuyorum...nice yollara bu zamanda 1/2 ibre motorin her kese nasip olmaz
Ben en az 1/2de tutuyorum...nice yollara bu zamanda 1/2 ibre motorin her kese nasip olmaz
yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Çok iyi ama Güney Karavan'da olmaz zaten...
bu arada hocam bizim midi aşırı yağışlara kendisi maruz kalmış ve başarı ile çıkmıştır hiç bir sızdırma vs yok
blackswans
Ana Kamp
Yücel hocam gölbaşındaki yerin ücreti nedir günlük?
yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Günlük 100TL (Ulaşan) Aylık ücreti benim anlaşmamla 800lira. Ama kalmıyorum şu anda. Anlık olarak kalıp kalmama durumum değişiyor mevsimine göre bazen.
Yücel hocam gölbaşındaki yerin ücreti nedir günlük?
hocam bundan sonra kamp sahipleri ile pazarlık olunca seni çağıracağımGünlük 100TL (Ulaşan) Aylık ücreti benim anlaşmamla 800lira. Ama kalmıyorum şu anda. Anlık olarak kalıp kalmama durumum değişiyor mevsimine göre bazen.
dert sahibi olursunArabanın kaporta boya durumu pek iyi değil bu arada...
bundan ancak yılbaşı hindisi için yuva olur hocam bu arkadaş ömrünü tamamlamışdert sahibi olursun
bundan ancak yılbaşı hindisi için yuva olur hocam bu arkadaş ömrünü tamamlamış
BİZİMKİSİ 0 ile çeyrek arası durmaktan sıkıntı içindeBen en az 1/2de tutuyorum...
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.
GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.