yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Starbucs'ta kahve keyfi...
yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Güçlü de dinleniyor...
yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
HOCAM KOLAYLIKLAR güzel hatıralar bu sabah yol üzerinde belediyenin tesisis var 4 moto karavan aprk etmişti ben işe gelirken onlara imreniyoruz
Ben de gezenlere imrendim çıktım dışarı. Bakalım inşallah sağ ve salimen yaparız gezimizi...
yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bilemiyorum. Eskişehir'de konaklama yapabilirim. Bakalım.
Hocam siz akşama Mudanya'ya varırsınız, öyle gözüküyor.
Gürlife hastanesine uğra,bir çayımı iç yücel hocamBilemiyorum. Eskişehir'de konaklama yapabilirim. Bakalım.
Öğlen oldu, yemek ısmarlarsın artık Doktor beyGürlife hastanesine uğra,bir çayımı iç yücel hocam
Geçtim hocam, kusura bakma. Başka zaman inşallah...Gürlife hastanesine uğra,bir çayımı iç yücel hocam
Hahaha! Doktoru masrafa sokmayınnn!..Öğlen oldu, yemek ısmarlarsın artık Doktor bey![]()
HOCAM DEVAM EDERSEN AKŞAM YEMEĞİN BİZDENHahaha! Doktoru masrafa sokmayınnn!..![]()
Tabiki de ısmarlarım,dönüşte denk gelirse, hayırlı yolculuklarÖğlen oldu, yemek ısmarlarsın artık Doktor bey![]()
Edemeyeceğim. Mazota ayırabileceğim maksimum tutarı harcıyorum Gel-Git... Zaten araçta konaklama da yapmadım. Otelde kalıyorum. Malesef benim menzilim bu kadar...HOCAM DEVAM EDERSEN AKŞAM YEMEĞİN BİZDEN
Teşekkürler. Yemiş gibi sevindim.Tabiki de ısmarlarım,dönüşte denk gelirse, hayırlı yolculuklar
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.
GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.