Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,708
Ukala, çok bilmiş, her konuda uzman kişiler yüzünden eski üyeler forumu terk etti..

Tartışma için söylemiyorum ama Gezenbilir'e ilk karavan bölümü açıldığında üye olmuştum, Anakamp'tı sanırım bize buraya gelin diyen.
Bu ukalalar kim, gidenler kim hiç bilmiyorum. Başka forum açmak için gidenler olmuştu belki 7-8 sene önce. Karavan firması kurup gidenler oldu. Kavga ederek gidenler çok olmadı diye biliyorum.
Bilgilerin azalması aynı konuları çok kez yazıldığı için de oluyor.
 


Benim anladığım kadarıyla forumdan kopuş büyük bir fotoğraf ve data kaybı olayıyla hasıl olmuştu. Birçok kimsenin emek verdiği yüklediği birçok içerik kayba uğramıştı. Forum dolayısıyla olan kopuş benim bildiğim bu. Herkesin farklı farklı yaşadığı bazı olaylar olabilir. Ben beni bu forumdan koparacak bir şey yaşamadım. Ama özel hayatımda çok çılgın saldırılara uğradım. Bunu da istediğim gibi yaşarım kime ne kardaşım? diyerek savuşturuyorum. Bana göre ben, istediğim gibi yaşamakta özgürüm. Bu bana yeter.
 








Yücel Bey bugün uyanınca ilginç bir manzarayla karṣılaṣtım. Dün geceyarısı aracın üstündeki karı biraz temizlemiṣtim.
Trkheim
 
Son düzenleme:






Bugün de Mobidik'imle çıktım bir tur attım. Yenimahalle'de İvedik'teki Arabica'ya gittim. Kahvemi içtim. Ohh çok güzeldi. Sonra Mobidik'ime atladım evime geldim. Şimdi evde yine Endonezya kahvesi içip keyif çatıyorum.
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,545
Mesajlar
1,519,681
Kayıtlı Üye Sayımız
172,203
Kaydolan Son Üyemiz
canigd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst