Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,739
Aylardan yıllardan sonra yeniden Netflix üyesi oldum. Daha çok da Kulüp dizisi için... Şimdi izleyelim bakalım. Sağlam bir içerik sağlayıcı üyeliği iyidir. Can sıkıntısına birebir.
Hocam size bir tüyo veriyim. Açık öğretim üzerinden edu tr uzantlı mail alabiliyorsunuz. Bu mail adresini kullanarak ayda 37 TL ye youtube premium alabiliyorsunuz. Ben bir de amazon prime kullanıyorum. Hem kargolar bedava geliyor, hem de orada az ama iyi dizi/film var. Bu ikisi sayesinde evde artık normal TV seyredilmiyor.
 

Hocam size bir tüyo veriyim. Açık öğretim üzerinden edu tr uzantlı mail alabiliyorsunuz. Bu mail adresini kullanarak ayda 37 TL ye youtube premium alabiliyorsunuz. Ben bir de amazon prime kullanıyorum. Hem kargolar bedava geliyor, hem de orada az ama iyi dizi/film var. Bu ikisi sayesinde evde artık normal TV seyredilmiyor.
Disney Plus ve Youtube üyeliğim var. Bir de Blutv.
 










Lojmanımdaki French Press'imde nefis filtre kahvemi demlendirdim yine... Ohh olsun. Çok da güzel yaşıyorum valla. Kitaplarım, Müziğim, Dizilerim, İnternetim. İçmek istediğim zamanlarda biram. Her şeyim var çok şükür.
 





Ben kamp yapmayı ve kampa gitmeyi severim. İlla ki bir yerlere gitmem gerektiğini düşünmüyorum. Hep aynı yere giderek de pekala mutlu olabiliyorum. Ve bu benim için daha çok imkan dahilinde. Derneğimin yapacağı yerel sayılabilecek organizasyonlara katılmaya çalışacağım. Şimdilik yurt dışına çıkmayı falan hiç düşünmüyorum bile... İlla ki çok yerler gezmesi gerektiğini düşünenler var. Ben bunlardan birisi değilim. Yılda bir hafta kamp yapsam dahi bununla mutlu olurum. Hatta hiç kamp yapmasam ama sadece karavanla ilgili interneti, forumları, kitapları, hediyelik eşyaları vs. vs. takip ederek de mutlu olabilirim. Bu benim vazgeçilmez hobim.
 

Ben öğretmenliğe başladığımda öğretmen maaşımla aylık ödemelerimi aksatmadan ancak birkaç gün kamp yapabiliyordum. Zaman içinde öğretmenlikte ilerlesem de öğretmen maaşlarının kamp ücreti karşısında çok yukarı gidecek bir durumu olmadı. Hala en fazla bir hafta on gün kamp yapabilecek biriyim. Ayda bir kere de yakınlarda bir yere gidip kampımı yapsam benim için bu yeterdir. Başka hiçbir şey yapmama gerek yoktur. Ben bir kampçıyım sadece bu iş için özel hazırlanmış işletmelere giderim. Oradan aldığım şey sadece elektrik su değil kamp yerinin genel ambiansıdır aynı zamanda. Buna da çok önem veriyorum. Ayrıca ben insanları severim. Burunlarını hayatımın içine sokmadıkları sürece çevrenizde bazı insanların olması iyidir bence...
 

Boğaya bulaşırsanız boynuzu yersiniz. Yüksek benlik algısı olabilecek zengin tipli insanlara hiç bulaşmayın. Bazı insanlarla hiç karşılaşmamış olmak sizi onları tanımaktan çok daha fazla mutluluğa götürebilir. Herkesin aynı kampta olması zaten teknik olarak da pek mümkün değil. Herkes gönlünün götürdüğü yere zaten gider.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,545
Mesajlar
1,519,684
Kayıtlı Üye Sayımız
172,203
Kaydolan Son Üyemiz
canigd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst