2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,382
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,044
Geçen sene bir aralık uzun süre karavanımda yaşadım. Banyo ihtiyacım için bana bir oda açıveriyorlardı. Kışın mecburiyet durumunda yine oda açtırılabilir.
 

Etiketler
Kendime güzel bir motokaravan edinmek istiyorum. Ama bunun için daha yolun başındayız. Elimizdeki avucumuzdaki güzel bir karavan alamıyor ne yazık. Olsun biz bunun yolundayız. İnşallah ömrüm vefa ederse bir gün motokaravanım da olacak...
 






Kampa yabancı gurup geldi.
Acayip bir yağmur fırtına var. Karavandayım. Rüzgar beni uçuracak sanki. Hava da gece gibi karardı.
 







Next'in Kanky uydu alıcısını başarılı buldum. Kaliteli bir de kumandası var. Benim işimi gördü. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim.
 


Motokaravan istediğimi hep söylesem de benim aracım da aslında bazen bir motokaravan gibi kullanılabiliyor. Çekme karavan da işimi görüyor. Sonuçta ben karavanımı kamp yerlerinde uzun süreli anlaşmalarla bulunduruyorum. Ve çekme karavan bunun için daha uygun. Bu yüzden gerçek bir motokaravan istiyorum. Uyduruk bir şey değil. Bunun için çok tasarruf edip iyi para biriktirmeliyim. Hayatımda hep kendi emeğimle kazandığım paramla bir şeyler yaptım kendime. Birileri beni aşağı görmeye çalıştı ama olsun bu o birilerinin olmayan insanlığı.