2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,561
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,206
Bugün uzun bir aradan sonra ilk kez kendi çamaşır makinemi kullanıyorum. ATA RESİDANS'taki Çamaşırhanede Boş Sıra denk getirmeye çalışmak da gerilerde kaldı. Artık kendi evimde kendi çamaşır makinemi kullanacağım yine uzunca bir aradan sonra..

ATA RESİDANS 17 Numarada da güzel zamanlarım geçti. Buradan bunu okurlarsa tüm ATA RESİDANS çalışanlarına beni rahat ettirdikleri için çok teşekkürler. Güle güle GÖLBAŞI. Merhaba AYAŞ'taki günler...

Bugün Yardımcım ARZU Hanım ile bakkaldan bir kutu peynirle ekmek alıp geçen gün komşumun getirdiği domatesler ve biberler ile güzel bir kayıntı yaptık iş arasında. Gerçekten domatesler lezzetliydi. Ey AYAŞ güzel kırmızı domateslerin memleketi. Bana uğur getirirsin inşallah...

Ayaş'ta malesef bir karavanparkı yok. Altyapısı olan bir yer olsa belki karavanımı da getirir Kahramankazan'a gidip durmaktan kurtulurdum. Kahramankazan'a Gölbaşı'nda olduğumdan daha yakınım gerçi. Bazen bulunduğun yerden başka bir yere gitmek de insanın bir havasını değiştiriyor. İyi oluyor...

Yeni Zülfü LİVANELİ romanım Beni Bul belki de Ayaş'a gelen ilk kargom olacak. Kargocular umarım tanıştıktan sonra benim saatlerime uygun gelirler yada kargolarımı Bakkal kabul ederse bakkala bırakırlar umuyorum. ATA RESİDANS'ta görevliler teslim alıyordu burada görevli bulunması gibi bir lüksümüz yok.

Ben Hobi Bahçecisi değilim. Hobi Bahçeleri karavanla konaklamayı düşünmek için sapa ve ıssız oluyorlar genelde. Ben kamp hayatını sevdiğim için kendime bir Hobi Bahçesi edinmeyi pek düşünmüyorum. Bu da karavancılık için olası bir seçenek ama bana göre değil. Ben kamp yeri seviyorum çünkü ben zaten bir kampçı gezginim...

Kahramankazan'daki karavanımın sürekli durduğu kampa uzaklığım 46 KM bu uzaklığa istersem her hafta bile gidebilirim. Güçlü sağolsun yeter ki...
Biricik yoldaşım. Sevgili aracım.
Onu artık sadece standart haliyle kullanmaya karar verdim. Gereksiz yere her yere taşıdığım kamp donanımını kalıcı olarak eve taşıyacağım ve artık bundan böyle kamp yaptığım adresim sadece Kahramankazan olacak...
Bursa'ya gittiğimde zaten otelde kalmayı seviyorum. Mudanya'yı sevdiğim için yılda birkaç kez gitmeye değer. Başka da bir yere gitmeye gerek yok. Masrafları azaltmak lazım ki emeklilikte sürünmeyelim. Şu ana kadar etkili bir birikim yapamadım ama belki artık en azından kendime bir Letafet (Benim hayal karavanım) alacak kadar para biriktirebilirim.
Ben profesyonel iş hayatıma atılmadan bile önce ilk olarak ortaokuldayken bir gençlik kampına (Hasanağa Gençlik Kampı, GEMLİK) katılarak kampçılık hayatıma başladım. Bu nedenle benim kampçılığım, öğretmenliğimden bile eskidir. Emeklilikte özgürce kullanacağım güzel bir motokaravan edinmeyi hak ettiğime inanıyorum. Tabii sürünmeyecek emeklilik şartlarına erişmeye sağlığım elverirse.
Bana babadan hiçbir şey kalmadı. Hayatta tamamen kendi garibanlığımla tutunmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar fena idare etmedim durumu. Bu arada babam benim okumamda çok yardımı oldu ve düğünümü yapıp eşyalarımı da almıştı. Kendisinden bunun ötesini beklemeye hakkım yok. Babam da iyi bir babadır. Karşılaştığım eşim ve ailesi de çok güzel çok düzgün insanlardı. Eşimin benden ayrılırken hiçbir maddi talebi olmadan ayrılmıştır. Böyle insan bu devirde az bulunur. İyiydik, iyilerle karşılaştık çok şükür...
Sonuçta onurlu öğretmenlik hayatımıza devam ediyoruz arkadaşlar, Artık yeni bir yerdeyiz. Defterimize sadece iyileri yazacağız. Bize yanlış yapmaya kalkanın da isminin üzerini sonsuza kadar çizeceğiz.

Neşet ERTAŞ, Bir bayan bir insandır der, Bizler insanoğlu'yuz. Ben Annemi çok küçük yaşta henüz 1,5 yaşındayken kaybetmişim. Hayatım başka kadınların elinde şekillendi. Benim için hayatımdaki en önemli kadın Ablacığımdır. Benim için çok şeyler yapmıştır, Bir şeyler de yapmaya devam ediyor. Evimi yerleştiren bir başka kadın ARZU hanımın yedi bin liralık parasını sağolsun ablam verdi. Koca adam oldum hala ablamdan maddi destek görüyorum. Ama ihtiyacım da olduğu için ablamın bu isteğini geri çeviremedim. Benim ablam ablaların ablasıdır. Evimi yerleştiren Arzu işini çok iyi yapıyor. Buraya ta Keçiören'den otobüsle geliyor. Hayat böyle insanlar sayesinde Yücel Hoca'nız için tatlı ve yaşanır oldu.

Ben, Kampçı gezginlerin kampçıdostuyum arkadaşlar... İstediğim gibi olur yaşarım. Dilediğimi de yazıp paylaşıyorum gezenbilir sayfalarında. Özgürce...
Özgür bir platformun sunduğu özgürlük sayesinde bu sayfalarda sizlerleyim ama beni takip edebileceğiniz başka kanallar da var.
EGEKAMP benim kurduğum bir kampçıdostlar facebook grubu.
Ayrıca kendi sayfam www.pirikamp.com u da görmek isteyebilirsiniz.

Ben hiçbir şeyimi hiçkimseden gizli yapmamış ve yaşamamış bir insanım. Zaten savunduğum görüşler ve mantalitem de her yerde açık açık yazıyor. Ben özgürüm arkadaşlar.