Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Kampçı olsun olmasın genel olarak insanlara dostça yaklaşan birisiyim ben. Bundan dolayı çok zarar gördüm. Ama dost olmaktan vazgeçemedim. Ben hayatı böyle algılıyorum. Herkese dostça yaklaşıyorum. Bunu değiştiremiyorum.
Dostum olan insandan doğru konuşmasını beklerim. Benim dostum her zaman için doğru konuşmalı. İnsanlara iftira edenden kimseye ne dost olur nede başka bir şey olur. Ondan hiçbir şey olmaz.
Benim de hatalarım var. Masum değiliz, hiç birimiz...
Ama ben kendi özeleştrimi yapıyorum en azından...
Gıybet çok güzel dostluklarımın içine edecekti neredeyse...
Ama etmedi. Bana gıybet ile saldıranlar başarılı olamadılar.
Hayatımı istediğim gibi olup yaşadım...
Benim yaptığım gıybetlerin günahı da benim kendi çantamda hala...
Gıybet ederseniz, gıybetiniz edildiğinde kendinizi savunamıyorsunuz.
Ama iftira boyutundaki şeyler ancak çok kötü kalpli insanların yapacağı şeyler arkadaşlar... Allah beni böylelerinden korusun. Bir daha böyleleri ile beni biraraya bile getirmesin.
Biz kendi halinde yaşayan ve kitapları seven bir insanız arkadaşlar...
Bizden kimseye bir fenalık gelmez. Kimse için de kötülük fenalık düşünmedim, düşünmüyorum...
Ben böyle birisiyim. Kötülüğe karşı kötülükle cevap vermiyorum. Yalan yere konuşanlar meselesi büyütülecek bir mesele değil bence... Herkesin kendi tercihi. İstediğim gibi olurum dedim, Kamp yapmak benim özel hayatım. Kimseyi ilgilendirmez dedim. Bu görüşlerimi savunuyorum. Ben yalnız başına kitaplarını okuyarak mutlu olabilen son derece basit, yeksenek, herkes gibi birisiyim. Bunu da defalarca söyledim.
Hakkımda yalan konuşanlar ve iki türlü konuşanların ellerinde hiçbir delil kanıt bir şey olduğu yok. Boş boş yalan yere iftira yapan aşağılık adamlar kendileri.