2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 194,834

1000026854.jpg

Bugün okuldan sonra eve geldim ve bir süredir yapmadığım Piliç Kasap Köftem ile fırında sebzeli köfte yemeğimi hazırlayıp Tini Mini fırınıma sürdüm.
Cuma günü için Beypazarı'dan muayene randevusu aldım. Güçlü'nün muayenesi için. Cuma günü Beypazarı yolcusuyuz Güçlü ile...

Arkadaşlar benim kampçılığım Güçlü'mü kullanmaktan ibaret her sene eğer yapılması gereken bir şey varsa Tüvtürk'ün verdiği rapora göre yaptırırım. Ehliyetimi de doktorun üç ayda bir aklımın yerinde olduğuna dair verdiği raporla kullanıyorum. Bunları yaparak uymam gereken kanunlara zaten uymuş oluyorum. Bunun dışında da ne kanunlarla ne de bir kimse ile bir takıntım olduğu yok. Bana ortada bir durum olduğu yokken iftira eden aşağılık adamlarla hiçbir şey yapamadılar. Hayatımı istediğim gibi yaşamaya hakkım var. Bunu da yapıyorum. Halen kampçı dostlarım arasında yaşıyorum ve hayatımı da böyle yaşamak istiyorum. Başka türlü yaşamak ve yapmak isteyen hiçkimseye de bir şey dediğim yok. Yaptıkları şeyle mutlu olsunlar. Yaptıkları şeyle mutlu olan insanlara boşu boşuna saldırmasınlar yeter...

Her sene muayene telaşesi yaşasam da bu Güçlü'nün formunda kalması için işe yarar bir denetim oluyor. Geçen sene muayeneden kaldığımızda fren limitörümüz çalışmıyordu. Bu sene bakalım ne olacak? Hep beraber göreceğiz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,126
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

Geri