Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Biraz kırmızı biberlerin kabuklarını yakmış ama yine de bir öğün yemek çıkardı bize. Sağol AİRFRYER. Sağol Teknoloji'nin getirdiği yenilikler. Bazen hayatımızda olmaları çok iyi oluyor...
Arkadaşlar Emekliler arasına katılacağım yıla kadar ben hala bir çalışanım. Bir çalışana uygun şekilde kampçılık ve karavancılık hayatımı sürdürmeye devam edeceğim. Şimdilik haftasonları birkaç saat karavanımla vakit geçirerek idare ediyorum durumu. Bu bana yetiyor da üstelik...
Allah sağlık sıhhat verirse 2037 Yılında ben de bir tam zamanlı özgür insan olacağım. O zaman derneklerimin yönetimlerinde görev de almayı düşüneceğim veya karavancılığımı yapabilme tarzım ve şeklim de çok değişecek inşallah. Üstelik kendime yeni bir karavan da edineceğim adı da Letafet olacak...
O zamana kadar da haftasonları kampçılık yaparak keyfime bakıyorum açıkçası. Ben hayatımda hep keyfime baktım ve keyfimin sesini dinledim. Gelecekte güzel bir karavanla emeklilik hayali kurabilmek için bugün bazı şeylerden kısmalıyım. Yoksa hayatta hiç bir şeyi olmayan bir emekli olabilirim de...
Eğer sağlığım ve gücüm kuvvetim yeterse emeklilikte tam zamanlı karavancılık yapmak istiyorum. Ama evim de olacak. Bunun için çok sıkı çalışmalıyım. Ve Para biriktirmem lazım.
Karavanımı daha aktif kullanabileceğime karar verdim. Kampta çok güzel bir yeri olduğu için ve çıkması da zor olduğu için onu çıkartmak istemiyorum ama bu durum benim karavanla yakın çevreme geziler yapıp mutluluğumu arttırmamı bir şekilde engelliyor. Hep sürekli yapılan karavan rutinleri biraz canımı sıksa da ben aslında karavanımla gezmek istiyorum. Daha uzun süre bir motokaravan alamayacağıma göre mevcut karavanımı yerinden çıkarıp her an gezecek bir kondisyonda hazırda bekletmek en doğrusu olacak.
Çekme karavan tüm zorluklarına rağmen benim gezmek için şu anki mevcut tek seçeneğim. Tüketmeci ekonomik model ne derse desin karavanım bana daha yeterince hizmet etmedi. Daha yapacağımız yollar var birlikte çıkacağımız...