Arkadaşlar,
Güçlü benim süper pratik hızlı kamperim. Yani kampçım. Kamper demek Kampçı demektir bunun başkaca bir anlamı falan yoktur. Benim araçlarımın hepsi kampçı araçlardı. Hepsinin içinde yatmıyordum ama her aracım bir şekilde kamp desteği yapmak için özelleşiyordu. Kendi tarihime baktığımda güzel ve onurlu bir kamp hikayem var. Bu hikayenin üzerine koymaya devam ediyorum. Maksatlı olarak arkamdan yalan dedikodular yayanlar beni hiç durduramadı. Gördüğünüz gibi hala özgürce kamplarımdayım. Ben istediğimi olurum, dilediğim gibi yaşarım. Ben böyle bir insanım kimse bana bunlarla bir fenalık yapamadı. Çünkü ben insana dost doğaya dost ve değerlerimize de dost bir insanım. Yanlış tek bir işim olduğu yok. Kampçı dostlarımın dostu olmaktan başka bir şeyle suçlayamıyorlar beni. Bunu da zaten ben söylüyorum. Kamp yapıyorsanız bende sadece dostluk görürsünüz. Başkaca bir şey değil.
Araca belki mutfak bile koymayacağım. Gittiğim yerlerin bazılarında restoran oluyor. Bazıları şehre çok yakın tangır tungur mutfak malzemesine arabada gerek yok. Gereği olursa yine koyarım benim için zor bir şey değil.