Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Güçlü benim süper pratik hızlı kamperim. Yani kampçım. Kamper demek Kampçı demektir bunun başkaca bir anlamı falan yoktur. Benim araçlarımın hepsi kampçı araçlardı. Hepsinin içinde yatmıyordum ama her aracım bir şekilde kamp desteği yapmak için özelleşiyordu. Kendi tarihime baktığımda güzel ve onurlu bir kamp hikayem var. Bu hikayenin üzerine koymaya devam ediyorum. Maksatlı olarak arkamdan yalan dedikodular yayanlar beni hiç durduramadı. Gördüğünüz gibi hala özgürce kamplarımdayım. Ben istediğimi olurum, dilediğim gibi yaşarım. Ben böyle bir insanım kimse bana bunlarla bir fenalık yapamadı. Çünkü ben insana dost doğaya dost ve değerlerimize de dost bir insanım. Yanlış tek bir işim olduğu yok. Kampçı dostlarımın dostu olmaktan başka bir şeyle suçlayamıyorlar beni. Bunu da zaten ben söylüyorum. Kamp yapıyorsanız bende sadece dostluk görürsünüz. Başkaca bir şey değil.
Araca belki mutfak bile koymayacağım. Gittiğim yerlerin bazılarında restoran oluyor. Bazıları şehre çok yakın tangır tungur mutfak malzemesine arabada gerek yok. Gereği olursa yine koyarım benim için zor bir şey değil.
Fethi Yaşarın seçim kampanyasında dağıttığı Türk Kahvesini yeni bugün açtım. Senelerce içmedim Türk Kahvesi hiç. Ama bu keyif güzel bir keyif arkadaşlar. Bir başladı mı insan içesi geliyor yine..
Süper hızlı kamperimle gezerken aynı zamanda güzel şeyler yiyip içebileceğim yerleri tercih edeceğim. Yanımda atıştırmalık tarzı şeyleri her zaman bulundurabiliyorum. Benzin istasyonları da karın doyurucu çeşitli alternatifler sunuyorlar. Çay ve Kahveyi soğuk da tüketebiliyorum. Ama birinci etapta zaten her türlü ihtiyacımı dışardan karşılayabileceğim geziler yapıyorum süper hızlı kampçı aracımla...
Merhaba. Gerçek bir motokaravan çok istesem de daha çok maddi nedenlerle bu isteğim gerçekleşmiyor. Güçlü kampçı kamyonet kompakt kullanımıyla imdada yetişiyor. Yine aracımı kampçı araç formuna get…