yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bugün de mercimeğimin yanına az soğan kestim bir baş öyle yedim mercimeğimi. Çok lezizdi...

Hocam ayda ekstradan güçlüye 6 000 tllik yakıt koysan bir sürü yer gezersin , gezmediğin günde cebinden kar edersin.Kahramankazan'daki kampingin ücreti 6000TL oldu. Biraz daha fazla kullanıp ödediğim parayı biraz olsun haketmesini sağlamak istiyorum. Bu para beni zorlamıyor ama az para da değil hani...
Ama kamp yeri nolacak? Kazan'da bir yerim olmayacak o zaman da... Karavanı da başka bir yere koymak gerekecek bir sürü sıkıntı. Oysa kamp yerimizde rahat ve huzurluyuz. Elektrik, su, tuvalet, yazları duşumuz var. Her şeyimiz var.Hocam ayda ekstradan güçlüye 6 000 tllik yakıt koysan bir sürü yer gezersin , gezmediğin günde cebinden kar edersin.
Kartuşların yedekleriyle beraber küçük tüpten fazla yer kaplar.Ben 450GR'lık bu kartuşlardan kullanıyorum. Son zamanlarda epiy fiyatları yükseldi Ama bildiğimiz piknik tüpü arabada çok yer kaplıyor. Bu kartuşlar daha pratik ama fazla uzun süre dayanmıyorlar işin kötüsü...
Toplam hacim olarak bakarsak bu doğru. Ancak küçük tüp için gereken hacim oldukça büyük ve tek bir hacimken bu kartuşlar yatak altı gibi dar yerlere sıkışıveriyorlar.Kartuşların yedekleriyle beraber küçük tüpten fazla yer kaplar.