Cj İle Defender'ı Mukayese Edelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan safari2000 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 254
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,345

hangisi daha güzel

• cj

Kullanılan: 22 45.8%
  • defender

Kullanılan: 26 54.2%

• Kullanılan toplam oy
    48
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Cj İle Defender'ı Mukayese Edelim

jeep' Alıntı:
Neden hemen kızıp pes ediyorsunuz ki ben anlamadım. Bir tutturmuşsunuz ekspedisyon ekspedisyon bu nedir kardeşim biri açıklasın. Türkiye de kaç kişi defender alırken bu araç çok güzel ekspedisyon aracıdır bunu alayım demiştir. Bence güzel bir yerden tutturamadınız. Elinizdeki verileri iyi sunamadınız. Biz sizin aracınıza kötü demek ki cj den iyi değil dedik. Farkları bu dedik. Şimdi neden bizi tek başımıza bırakıyorsunuz ki?

merak etmeyin doğanın içinde her türlü mücadeleyi yaşam biçimi haline getirmiş bir insan öyle kolay kolay pes etmez.
sorunuzun cevabına gelince : çünkü bu tarz ve tavrınızla tek kalmaya mahkumsunuz.
off-road bölümümüzde sevtap dilek çimen hanımefendi tarafından yaptığınız yanlışın ne olduğu çok sağlam bir biçimde anlatılmış gibi biliyordum ama anlayamamış olduğunuzu da açıkça görebiliyorum.
sizden bırakın bilgi almayı (ilk gezide görürsün) gibi bir açıklamanızın ardından selam bile almayı reddederim.

Etiketler

kimse kimseyle yarış halinde degil kim hangi araçtan zevk alıyorsa memnun kalıyorsa o araç onun için idealidir arnızdaki samimiyeti bilmem ama biraz muhabetin suyu çıktı .............gelelm konuya ben mesela cj yi kısa mesafeli yada agır arazide başarılı görüyorum defender ise uzun yol hafif arazi boyutları bakımından daha kalabalık ve arazide yada kampta kullanabilecegin eşyaları taşıma alanıyla daha kullanışlı gibi geliyor konforlumudur kullanmadım bilemem ama arazi aracındada otomobil konforu beklememek lazım

merak etmeyin doğanın içinde her türlü mücadeleyi yaşam biçimi haline getirmiş bir insan öyle kolay kolay pes etmez.
sorunuzun cevabına gelince : çünkü bu tarz ve tavrınızla tek kalmaya mahkumsunuz.
off-road bölümümüzde sevtap dilek çimen hanımefendi tarafından yaptığınız yanlışın ne olduğu çok sağlam bir biçimde anlatılmış gibi biliyordum ama anlayamamış olduğunuzu da açıkça görebiliyorum.
sizden bırakın bilgi almayı (ilk gezide görürsün) gibi bir açıklamanızın ardından selam bile almayı reddederim.

Cj bitti sıra bana geldi sanırım. Ama benim teknik verilerim sizin elinizde yok. O yüzden konuştuğunuz laflar havada kalıyor.

Sevtap hanımdan özür diledim konu kapandı diye düşünüyorum.

Siz selam vermeyin, ama ben vereceğim bundan emin olabilirsiniz.

sıra size falan gelmedi
takındığınız yanlış tavırda seyrediyordu konu.
kimden özür dileyip dilemediğinizde çok problem edeceğim bir konu olmaz.
verdiğiniz örneklere teknik olarak detaylarıyla cevap vermeye çalıştım ancak bu yersiz ve saldırgan tutumunuz konunun bambaşka yerlere ulaşmasına neden oldu.
teknik veri benim elimde olsun yada olmasın,konu ilk açıldığında verecektiniz o çok güvendiğiniz doneleri.
insanlara çamur atıp sataşan bilir değil bu forumun adı "GEZENBİLİR"

ben bu teknik veri olayını anlayamadım özel bir sırmıdır açıklarmısınız
jeep' Alıntı:
Cj bitti sıra bana geldi sanırım. Ama benim teknik verilerim sizin elinizde yok. O yüzden konuştuğunuz laflar havada kalıyor.

Sevtap hanımdan özür diledim konu kapandı diye düşünüyorum.

Siz selam vermeyin, ama ben vereceğim bundan emin olabilirsiniz.

Saldırgan tavır sözünü kabul etmiyorum. Kime ne kötü söz söyledim ben? Bulun getirin özür dileyeceğim. İnsanlara çamur atmaktan bahsetmişsiniz. Bir örnek rica ediyorum. LÜtfen.

Teknik veri derken beni tanımadan nasıl böyle peşin hükümlü olabiliyorsun onu demek istemiştim.

Boşu boşuna tartısıp birbirimizi kırmamıza gerek yok.araziye hep beraber gireriz hep beraber cıkarız.bazen landrover cj yi ceker.bazen cj landrover i.

landrover diye bahsettigim defender dır yanlış anlaşılmasın

bence göktuğ abinin verdiği bilgilerdede yazdığı mesajlardada bir sorun yok burda fikir paylaşımı hiçmi olmucak sadece internetten toplanılan bilgileri kopyala yapıştır yapırak mı bilgi paylaşımı yapılacak konunun yanlış yöne gittiğini söylüyorsunuz ama sürekli uzamasına sebep oluyorsunuz bence sizde biraz yadığınız mesajlara dikkat etmelisiniz

goktug abi biraz daha teknik konuşup karsısındakinin solediklerini çürütmüş.buda karsı tarafı biraz sinirlendirmiş galiba

bu konuda senin dusuncen nedir batuhan kardesim :D

Göktuğ bey ya yaptığınız hataları kabul edin yada bu konuyu bu kadar çekip uzatmayın.
Bu başlık altında Sayfa 1. "İlk gezide anlarsın farkı" Safari 2000 rumuzlu üyeye tarafınızdan yazılmış açıklayıcı bir bilgi.
Bu başlık altında Sayfa 11. "Expedisyon diye birşey tutyturduğumdan bunu birinin açıklaması gerektiğinden bahsediyorsunuz.
Bu başlık altında Sayfa 11. "Elimdeki verileri iyi sunamadığımdan bahsediyorsunuz.
Konuştuğum konular havada kalıyor sizinkiler gidip yerini bulabiliyor.
Defender yük ve eşya taşımakta kullanılıyor.
size cj den başkası uymuyor sanırım def.kullanıcılarıda ikinci plana atılıyor.
ben sizi tanımadığım içinsize siz diye hitap ederken sizden yana bana sen diye bir hitap şeklini kabul etmiyorum.
şimdi ben sormak istiyorum.
özür dilenecek hiçmi bir ortam yaratılmamış.
bunu özür dileyin diye yazmıyorum beni yanlış anlamayın.
sadece uslubunuzun yanlışlığını size hatırlatma çabasındayım bunu kabul edin yeter.

jeeper' Alıntı:
goktug abi biraz daha teknik konuşup karsısındakinin solediklerini çürütmüş.buda karsı tarafı biraz sinirlendirmiş galiba

ladikoffroad' Alıntı:
bence göktuğ abinin verdiği bilgilerdede yazdığı mesajlardada bir sorun yok burda fikir paylaşımı hiçmi olmucak sadece internetten toplanılan bilgileri kopyala yapıştır yapırak mı bilgi paylaşımı yapılacak konunun yanlış yöne gittiğini söylüyorsunuz ama sürekli uzamasına sebep oluyorsunuz bence sizde biraz yadığınız mesajlara dikkat etmelisiniz

bu iki arkadaşta sanırım konuya vakıf olmamış üyeler.
siz birbirinizi pohpohlayın böylesi daha başarılı bir ortam olur sizin için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri