doğuşlu
LAND LOVER
Ynt: Cj İle Defender'ı Mukayese Edelim
merak etmeyin doğanın içinde her türlü mücadeleyi yaşam biçimi haline getirmiş bir insan öyle kolay kolay pes etmez.
sorunuzun cevabına gelince : çünkü bu tarz ve tavrınızla tek kalmaya mahkumsunuz.
off-road bölümümüzde sevtap dilek çimen hanımefendi tarafından yaptığınız yanlışın ne olduğu çok sağlam bir biçimde anlatılmış gibi biliyordum ama anlayamamış olduğunuzu da açıkça görebiliyorum.
sizden bırakın bilgi almayı (ilk gezide görürsün) gibi bir açıklamanızın ardından selam bile almayı reddederim.
jeep' Alıntı:Neden hemen kızıp pes ediyorsunuz ki ben anlamadım. Bir tutturmuşsunuz ekspedisyon ekspedisyon bu nedir kardeşim biri açıklasın. Türkiye de kaç kişi defender alırken bu araç çok güzel ekspedisyon aracıdır bunu alayım demiştir. Bence güzel bir yerden tutturamadınız. Elinizdeki verileri iyi sunamadınız. Biz sizin aracınıza kötü demek ki cj den iyi değil dedik. Farkları bu dedik. Şimdi neden bizi tek başımıza bırakıyorsunuz ki?
merak etmeyin doğanın içinde her türlü mücadeleyi yaşam biçimi haline getirmiş bir insan öyle kolay kolay pes etmez.
sorunuzun cevabına gelince : çünkü bu tarz ve tavrınızla tek kalmaya mahkumsunuz.
off-road bölümümüzde sevtap dilek çimen hanımefendi tarafından yaptığınız yanlışın ne olduğu çok sağlam bir biçimde anlatılmış gibi biliyordum ama anlayamamış olduğunuzu da açıkça görebiliyorum.
sizden bırakın bilgi almayı (ilk gezide görürsün) gibi bir açıklamanızın ardından selam bile almayı reddederim.