<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="Jeepcj7" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
Jeepcj7' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ben bu videoyu geçen senede izledim, bence hummer orda 2 çeker önden hiç patinaj çekmiyor, kaldı ki sol ayağı ile hafif frene dokunsa diferansiyelleri kitleyecek onu da yapmıyor.. hadi bıraktık 4 çekeri, ordan diferansiyelleri kilitli konserve kutusu bile geçer <br />
<br />
H1 konusunda hassasım, çok seviyorum <br />
H2-3'te Jeep parmağı yok, Tahoe'nun versiyonları...<br />
<br />
ABD'de olsam asker emeklisi CJ yerine, asker emeklisi HUMMVEE kullanırdım ki o aletler sivil versiyonundan epey farklı....
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Orkun bizim arka bahçede takoz var meşe odunundan sana onlardan keseyim göndereyim hummer dan daha esnek , daha bir artikülasyonlu ;D<br />
<br />
Hummer güzel bir araç ama arazi aracı değil bence , araziye uymuyor direniyor, ön arka bağımsız aks ancak baja türü sürat yarışlarında kullanılabilir ki buradada daha uzun salıncak olmalı ki esneyebilsin. Arazide amaç mümkün oladuğunca lstikleri zeminde tutarak ilerlemektir, bunlar torsen i koyunca düşünmüşler bir lastik deyse yeter diye karar vermişler, altı takılırmı, karnı süretmi umurlarında değil.<br />
<br />
Ben ilk zamanlar hastaydım hummer a , ama canlı tatbikatta izledim hiçte reklam filimleri gibi değil, çıkartma gemilerinden bir kumsala indiler bir havayla, tümü gömülünce havaları söndü, savaşmayı bırakıp can derdine düştüler, imdada Bizim defenderler yetişti tümünü kumsaldan karpuz toplar gibi topladılar. Tam bir rezaletti.<br />
<br />
Ağır zırh ve silah taşıyıp, mayınlara direnebilirler, çok zorlu olmayan arazi şartlarında iş görebilirler. buzda , suda yürüler ama hepsi o.<br />
<br />
6.2 dizel ne işe yarar? max 110 km hız yapabiliyorsan,seyir hızın 90 km ise ancak yakıt israfına yarar, Bunun 1/3 ü hacimdeki motorla Unimog daha iyisini yapabiliyor.<br />
<br />
Sonuç olarak yakışıklı bir dev, araziden çok şehir trafiğinde magandaları mahmuzlamak için daha uygun. ;D</div>