Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vanosfer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,570

Etiketler
Merhabalar. Geçtiğimiz hafta içi, İzmir Buca Kaynaklar Köyü'ndeydik. Beş gece kaldık. Altıncı gün köye ekmek almaya inerken kamp yaptığımız doğada minnak bir kedi sesi duyduk. Pisi pisi derken dikenli çalıları aşarak ulaştı bize. 1.5-2 aylık ancak zayıf. Etrafta hiç başka kedi yoktu. Aradık taradık annesi var mı diye ama nafile. Sanırım birisi getirdi bıraktı dedik. Şehre yani Bornova'ya dönmeye karar verdik.

Bornova Belediyesi'nin Büyük Park'ta ücretsiz kedi kliniği mevcut. Oraya kediyle geldik, iç-dış parazit bakımı yapıldı. Genel olarak sağlıklı denildi.

Onu yanımızda getirme nedenimize gelince,

Kediyi bulduğumuz alan köyden dışında ve yerleşim yerleri uzakta. Zayıf ve yavru kedi olunca da beslenme, bulunan yerin hava şartları gibi nedenlerle hayatta kalması zor. Mevcutta karavanda bir kediyle yaşıyoruz, Yaviz, 3 yaşında. Bir kediyle daha birlikte yaşama şansımız yok. Ancak bir süre kaldığımız Bornova'daki Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda çok fazla kedi seven karavancı arkadaş, kedisever bir çok bölge sakini var. Dedik ki, bu minnak biraz büyüyüp kilosunu toparlayana kadar bizle kalır. Sağlığını takip de ederiz ama bir yandan da sahiplenmek isteyen birini bulabiliriz.

İkinci gecemiz. Bizimki pek kabul etmiş durumda değil misafirimizi. Tıslayıp tıslayıp gidiyor ön şoför mahaline. Sahiplenme için arayışımız da devam ediyor.

Umarız, değer verip onu sevecek bir ailesi olur.

İletişim kurmak isteyenler, buradan veya sosyal medyada Vanosfer kullanıcı isimli hesaplarımızdan bize ulaşabilir.

Bunlar da minnak misafirimizin fotoğrafları:

IMG 20221224 223936


IMG 20221224 223928


IMG 20221224 223838


IMG 20221224 223834
 

Misafirimizin yeni yuvası belli oldu gibi. Eşim cerrahi operasyon geçirdi bugün, onunla ilgileniyorum.
Minik misafirimizin yeni yuvası birkaç güne netleşecek.
 








Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Eşim daha iyi. Anestezi sonrası etkileri yaşıyordu dün ama bugün iyi diyebiliriz. İlettim geçmiş olsun dileklerinizi de. O da, Sağ olsunlar, teşekkürler. diye dönüş yaptı :smiley:
 

.
Hastalık ve sonrasını özellikle karavanda geçirmek pek hoş olmamalı..
Geçmiş olsun.
Bir anda gelen bir süreç oldu. Kadın hastalıkları.. Karavanda yaşamda bu var. Açık yara olan ameliyatlar olmadıkça karavanda devam edilebilir. Aksi halinde olası enfeksiyon sorunları tabi ki.
Teşekkürler
 



Minnak misafirimiz yeni yuvasına doğru yola çıktı. Dileriz yeni yuvasında güzel sağlıklı bir günler geçirir. Biz de alışmışız kendisine. Hanımın da benim de içim gitti. Sağlıklı huzurlu olsun inşallah.
 

Ve az evvel YouTube kanalımız 500 aboneye ulaştı.

Dileriz ki ilerleyen süreçte bütçemize ek gelir sağlar ve bizi takip edenlere de mahçup olmayız.

Takip etmek ve destek olmak için 'buradan' kanalımıza abone olabilirsiniz.

Screenshot 20221227 235916z
 



Karavanda yaşama başlayalı bugün 4 ay oldu. Ne ara geçti, bilinmez. Nice sağlıklı, huzurlu karavan günlerine. :smiley:

Yeni yıl için biraz süsledik ettik evimizi. Keyif almaya bakıyoruz malum. Güzel de oldu. Eşim video da yükledi instagram hesabımıza. @vanosfer kullanıcı adımız.

Yeni yılı karavan yaşamında karşılamak da varmış. Huzurlu, sağlıklı ve mutlu nice yıllar, anlar dileriz herkese.

Screenshot 20221231 012937
 



Turkcell Superbox tarifesi yüksek geliyor, başvurmadık.

Şimdilerde interneti çok tarife arar dururuz.

Bazı ekran görüntüleri aldım. Paylaşmak istedim. Arıyoruz bakalım kendimize uygun bir paket.

Screenshot 20230104 200658


Screenshot 20230104 194326


Screenshot 20230104 194130


Screenshot 20230104 194005
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,429
Mesajlar
1,517,862
Kayıtlı Üye Sayımız
172,076
Kaydolan Son Üyemiz
Fevzican

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst