2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,742
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 186,480

Ben kimden ne hizmet alıyorsam şu ana kadar bunun bedelini hep ödedim. Gittiğim kamplarda kamp bedellerini ödedim. Kimseden bedava bir şey istemiş veya talep etmiş değilim. Ama böyle olmuş olsaydı bu yine de bir suç değildi arkadaşlar. İnsanlar yardımlaşır ve paylaşırlar. Kimse de buna engel olamaz.

Bu taşınmamada bile ablam bana bir miktar maddi destek sağladı. İyi ki ablam var. Yabancılardan bir şey istemedim şu ana kadar. Beni karalamak için istemişim gibi davrandılar. Bunla da bana bir şey olmadı. Dilediğim gibi oldum ve yaşadım hayatı. Bu hiçbir şekilde bir suç değil... Velev ki bir şey almış istemiş olayım, Bu da bir suç değil arkadaşlar...

İnşallah her şey daha güzel olacak. Buna gönülden inanıyorum. Karavancılığa gönlümü koydum. Bana iftira ettiklerinde ruh sağlığım bozuldu. Ama bununla bile bana bir şey yapamadılar. Sadece ruh sağlığımı bozmuş oldular. Onu da bir şekilde ilaçlarla doktorlarla düzelttik ve yaşamaya devam ettik. Yaşamak mecbur olduğumuz bir eylem. Bundan vazgeçmemize izin vermiyorlar. İyi ki de vermiyorlar. Çok önemliymiş saydığımız bazı şeylerin aslında hiçbir önemi yok. Bunlar yüzünden hayatımızdan vazgeçmeye kalkışıyoruz. İftira, hakaret beni yıkmadı, beni karavancılık yapmaktan bile yıldıramadı. Hala kampçı dostlarımın faydasına çalışıyorum. Ve ben ölünceye değin bir karavancıyım.

Şimdi Ayaş'tayım. Yeni bir sayfa, temiz bir sayfa fırsatı. Eski sayfalarımda da hiçbir kirlilik yoktur. Ama yeni bir sayfa açma şansı güzel bir şans. Ben bir aseksüel bayım. Bu bir suç değil arkadaşlar. Benim gibi olan ve yaşayan ama bunu beyan etmeyen, edemeyen birçok insan vardır. Ben kabuğumu kırdım. Artık istediğim gibi yaşamakta tamamen özgürüm.

İnsanlar cinsel tercihlerini sizin zorbalığınızdan korktukları için saklayıp gizlemezler, İnsanlar cinsel tercihlerini gizli yaşayabilirler çünkü böyle yaşamak kendi tercihleridir. Buna da herkesin saygısı olması lazım esasen. Ben artık cinsel tercihimi açıklıyor ve açıktan yaşamayı da tercih ediyorum çünkü iftiraya ve zorbalığa uğradım. Ama bu beni yaşamaktan yıldıramadı. Bu da beni hasta olduğumda tedavi ettiren ablam sayesindedir. Hayatımı ablama ve sayıları çok az güzel, iyi yürekli insanlara borçluyum. Bir de tabii ki psikiyatristlerime borçluyum. Onlar sayesinde hala ayaktayım ve yaşıyorum.

Ayaş yolları... Güçlü ile...
Güçlü artık sadece bir kamyonet.
Yakında muayenesini yaptıracağım sevgili yoldaşımın...
Benim çok dostum var ama yoldaşım bir tane, o da benim Güçlü'm...

Ben bir şizofreni hastasıyım. Doktorlar bu derdimi anladığı sürece bir şekilde yaşarım bu hayatımı. Bu dert de başka hastalıklar gibi bir hastalık sadece. İlaçlarımı çok dikkatli kullanmalı ve kafama bir şeyleri takmamalıyım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,119
Kayıtlı Üye Sayımız
166,849
Kaydolan Son Üyemiz
lütfi03

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR