2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,327
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 241,347
Kampçılık hobisi insan için arkadaşlar, İnsana dair her konu bunun içerisinde var. Bir insan eşcinsel de olabilir ve bu bir suç değil. Ben bunu olgunlukla karşılarım. Kimseyi bununla yargılamaya falan hakkım olmadığını zaten biliyorum. Bunu artık herkes biliyor ki, herkesin özgürce istediğini yaşamaya hakkı var. Ben de bir insansam benim de özgürce yaşamaya hakkım var demek ki... Ama ben eşcinsel değilim ve öyle olmamı gerektirecek hiçbir şey yaşamadım. Ortada hiçbir şey olduğu yokken alçakça iftira edilerek damgalanmak istendim şuyum buyum diye, Belkide ben şuyum buyum, Bu bir suç mu arkadaşlar?
Ben kamp yaptım kimsenin de ne etnik kökeni, ne özgür cinsel tercihi, ne dini duyguları umrumda bile değil. Benim yanımda bir kampçıdostum istediği gibi olabilir, dilediğine inanabilir ve etnik kökeni de her türlü olabilir. Ben onun kampçılığına ve dostluğuna bakarım arkadaşlar...
Öyle de yaptım hayatım boyunca...

Dostum olan, gelsin kamp yapalım eğlenelim, Dost olmak istemeyen gitsin kiminle dost olmak istiyorsa onunla olsun. Ama insanlara iftira etmesin arkadaşlar... Bir anlamı da yok...

Falanca öyle dedi böyle dedi, E dedi ne oldu bundan da bize hiçbir şey. Hayatımız boyunca dilediğimiz gibi olduk istediğimiz gibi yaşadık, Gönülden iyi bir dost olduğumuzu bildik ve bize dost görüneni de dostumuz bildik. Biliyoruz ki doğru olan biziz...

Fp-goiyfiJs0qOp8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb4-4.jpg

Ben kamp yapmayı, kampa gitmeyi severim. Bunu da kampçı dostlarımla birlikte olursam daha da fazla severim. İlle gezeyim uzaklara gideyim diye bir derdim yok. Karavanımla veya çadırımla vakit geçirdiğim yer evime yakın da olabilir 40 kez gittiğim bir yer de olabilir bu benim için çok önemli değil. Ben kampçıdostlarım içerisinde kendimi güvende ve mutlu hissederim. Hele ki de kamp ateşi varsa ayrı bir keyiflenirim. Ben buyum. Başka bir insana ait bir ihtiyaca yetişmeye çalışmama, ille gezecem diye kaynaklarımı çarçur etmeme hiç gerek yok. Karavanımın durduğu kamp alanında karavanımda huzurlu ve kaliteli bir zaman geçirmek beni mutlu etmeye yeter.

Ben karavanla gezmeyi de severim ama daha çok internetten gezenlerin yazılarını paylaşımlarını takip etmeyi severim. Bol bol Youtube izlerim karavancılık üzerine. Sitelere bloglara girerim. Hem de sağlam bir Gezenbilirciyim.

Allah kısmet eder de motokaravanım olursa belki onunla emekliliğimde daha özgür gezerim. Bunların hepsi bir imkan meselesi. Belki bir gün benim de hayalimdeki motokaravan gerçek olur. Şimdilik elde olan imkanlarla, çadırla ve karavanla kamp yapmaya her zaman devam edeceğim.

Tavuk Rotimi yedim. Her zamanki gibi harika pişirmişim. İnsan becerikli olunca karnı da doyuyor çok şükür arkadaşlar...
Bugünümüze çok şükür. Hiçbir zaman isyan içerisinde olmadım. Kendi gücüm kadar her şeyi yaptım. Haram lokmayı da evimden içeri hiç sokmadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.