yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Kampçılık hobisi insan için arkadaşlar, İnsana dair her konu bunun içerisinde var. Bir insan eşcinsel de olabilir ve bu bir suç değil. Ben bunu olgunlukla karşılarım. Kimseyi bununla yargılamaya falan hakkım olmadığını zaten biliyorum. Bunu artık herkes biliyor ki, herkesin özgürce istediğini yaşamaya hakkı var. Ben de bir insansam benim de özgürce yaşamaya hakkım var demek ki... Ama ben eşcinsel değilim ve öyle olmamı gerektirecek hiçbir şey yaşamadım. Ortada hiçbir şey olduğu yokken alçakça iftira edilerek damgalanmak istendim şuyum buyum diye, Belkide ben şuyum buyum, Bu bir suç mu arkadaşlar?
Ben kamp yaptım kimsenin de ne etnik kökeni, ne özgür cinsel tercihi, ne dini duyguları umrumda bile değil. Benim yanımda bir kampçıdostum istediği gibi olabilir, dilediğine inanabilir ve etnik kökeni de her türlü olabilir. Ben onun kampçılığına ve dostluğuna bakarım arkadaşlar...
Öyle de yaptım hayatım boyunca...
Ben kamp yaptım kimsenin de ne etnik kökeni, ne özgür cinsel tercihi, ne dini duyguları umrumda bile değil. Benim yanımda bir kampçıdostum istediği gibi olabilir, dilediğine inanabilir ve etnik kökeni de her türlü olabilir. Ben onun kampçılığına ve dostluğuna bakarım arkadaşlar...
Öyle de yaptım hayatım boyunca...