Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Decathlon'dan kendime ayakkabı sipariş ettim. Pek severek giyerim Decathlon Pappalarını... Kış gelecek altı iyi ayakkabılara ihtiyaç var. Bot kullanmıyorum genelde. Decathlon doğa yürüyüş ayakkabıları işimi görür.
Rengarek hayatıma kimse kara çalmaya kalkışmasın. Ben kampçı dostları olan, dostlarıyla kamp yapmayı seven. Birlikteliği yardımlaşmayı seven. Kamp ateşini seven çok güzel bir insanım.
Bana alçakça iftira atarak hiçkimse hiçbir halt yapamadı. Özgürce yaşıyorum hayatı ve dilediğim gibi olmak sonuna kadar benim hakkım.
Geçen ay akşamları yaktım 1540 fatura geldi doğalgaz, Ablamlara da 1600 gelmiş. Bu ay artacaktır bu ama korkulacak düzeyde değil yine de bence...
Doğalgaz güzel bir şey, Rahatlık, konfor...
Bakalım bu ay ne olacak faturamız?
Günlük tutmaya başlıyorum yeniden.
Bunun için Diaro adlı bir uygulama kullanıyorum.
Bu uygulamaya en son 2018 de yazmışım.
Şimdi yazmaya geri dönüyorum.
Yaratıcı Yazarlık çalışmalarıma da geri döneceğim.
Bunun için defterlerimi ve kalemimi hazır ettim.
Tek ihtiyacım olan yazmak...
Öykülere farklı sonlar yazacağım
Böylelikle açılırım diye ümit ediyorum.
Zamanla kendim de öyküler yazabilirim.
Beni dinleyecek ve hiç sıkılmayacak defterim her zaman hazır...