Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Ben kampçı dostlarımı severim. Çünkü ben dost gönüllü, güzel bir insanım arkilerim. Güzel insanlar kimseye hakaret etmez, kendi özgür hayatlarını yaşarlar...
Bugün de evceezime geldim, Şekersiz Türk Kahvemi tellendirdim, JOYFM'i canlandırdım. Kendime Nohut ve Pilav Pişirdim. Sonra kahvemi alıp geçtim bilgisayarımın başına...
Bugün de evceezime geldim. Kombi 45 de yandığı halde içerisi 21'e düşmüş. Hemen kombiyi 50'ye aldım. Kendime de bir şekersiz Türk kahvesi tellendirdim. Geçtim bilgisayarın başına arkiler...
Öğretmenlik sabır ve sevgi mesleği arkadaşlar. Bunlar olmazsa yapılmaz. Bugün de zor bir gündü ama artık geride kaldı...
Elektrikler kesildi. Allahtan uzun sürmedi, Yarım saat veya 40 dakika kadar sürdü. Evimin interneti devreden çıktı ve kombi de çalışmadı. Kısa süreli olduğu için ev fazla soğumadan atlattık bu kesintiyi...
Komşuma eğer üç beş gün bir yere gidersem Muhabbet Kuşumu kendilerine bırakıp bırakamayacağımı sordum. Ama ebeveynler evde değilmiş. Artık cevabı yarına bekleyeceğim. Eğer bakarız derlerse büyük ihtimal Muhabbet Kuşu alırım.