2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,944

Etiketler

Bugün Yenikent'te gezdim. Petshoplara gittim ama aradığım Mubişi bulamadım. Sonra Önal Karavan'a gittim. Vahit Usta'nın kardeşiyle oturduk çay içtik. Sonra bir tamirciye baktım.
Hee bu arada Hyundai i20'lere baktım ama arabamı değiştirmek içimden gelmedi. Kıyamadım Güçlü'me yine... Sonrasında yine Ayaş'a sürdüm aracımı. Migros'a uğrayıp eve geldik.
Bugün sabahtan beridir çok güzel yağmur yağdı.

Mubiş'imi Sincan'da bir üreticiden alacağım. İnternetten buldum. Aradım konuştum. Konum bilgisini gönderdi. Yarın gidip alacağım. Yalnızlığımı bir kuşla paylaşayım bari...

Bugün kendime çok sevdiğim bir yemek olan Zeytinyağlı Mercimek (Kara Şimşek) ve Tavuk Suyuna Bulgur Pilavı yaptım. Her iki yemeği de pek severim arkilerim. Birlikte de yakışır bu ikili...

Çok sevmiştim çok, gitti artık yok. Gidenin arkasından ölünmüyor. Zaten o çoktan yeni hayatını kurdu aklına bile gelmiyorumdur. Ama çok seven ben, hatıraları yaşatan ben ve sevdiğini unutamayan yine ben. Bende her şey dibine kadar. Dostluklarımda da böyleyim ben. Bir insana dostum dedim mi o benim ölene kadar dostumdur artık. Biricik eşimi çok özlüyorum bazen. Ama hiçbir faydası yok artık...

Ben evliyken aseksüel değildim. Boşandıktan sonra aseksüel yaşamı benimsedim. Seks yapmak aklıma bile gelmez. Böyle bir hayat tarzım var. Ben de bu ömrü böyle yaşamayı seviyorum. Herkesin istediği gibi yaşamaya hakkı vardır arkilerim...

Hakkımda kötü şeyler düşünenin kendi düşüncesidir ben hayatı gayet güzel yaşadığımı ve gayet de karakterli dürüst güzel bir insan olduğumu düşünüyorum arkilerim...

Arkadaşlar,

Ben yalnız yaşayan bir insanım. Karavancılığım da yalnızdır. Kitaplarımı okur bu hayatta mutlu olmaya çalışırım. Allah beni de yaratmış ve Dünya'ya gelmişim. Eşli bir hayat yaşamasam da hayatımın bir anlamı var. Beni sevenler var sonra öğrencilerim var. Ben bir öğretmenim ve bu hayatı seviyorum. Ölene kadar çalışacağım ve karavancılık da dahil yapmayı sevdiğim şeyleri yapacağım.
Mesela şu anda kendime bir fincan Türk Kahvesi yaptım geçtim bilgisayarın başına arkilerim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,986
Kaydolan Son Üyemiz
ismail0623

Çevrimiçi üyeler