2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 536
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,462
nXRArG-E_GGe5EIw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb3-1.jpg

Etiketler
Arkadaşlar buraya da iftira ve iftiracılarla ilgili bir şeyler yazmıştım ama derdo paşam beni bu konuda uyardığı için siliyorum. Böyle şeyler yazıp durmanın hiçbir anlamı yok. Bu benim takıntım ve hastalığım.

Son düzenleme:

Arkiler,

Bugün boş yere bir binişlik metro ücreti ödedim. Kartımı validatöre okutunca yeni yüklemeyi karta yansıtacak sandım ama validatör bununla beraber bir de biniş düştü. Yani iki işlemi tek seferde yapınca benim metro ücreti de boşu boşuna basılmış oldu. Neyse artık vardır bir hayır...

Bu arada geçenlerde herhalde paylaşmış olacağımdır ama öğretmen kartımın vizesini yaptırdım. İçine biraz da para ekledim. Yapmak isteyeceğim geziler için hazır çok şükür.

Arkadaşlar,

Kimsenin bir şey paylaşmadığı bir ortamda sizlerle hayatımdan pekçok şey paylaşıyorum. Ben buna özgür elle yazmak diyorum. Paylaştıklarım arasından değerli olanlar varsa eğer zamanla değerini bulurlar. Şimdilik bu dizin içerisine görüşlerimi fikirlerimi ve yaşantılarımı gömüyorum yanlızca. Bunun ne anlamı var, bu da başka bir konu ama ben böyle davrandığıma göre mutlaka bir anlamı ve önemi vardır. Gün gelir o da yerini bulur... Yazdıklarımı sabırla takip edenlere çok teşekkür ediyorum. Takibi bırak seçeneğini kullananlara ise hiç gönül koymuyorum. Bu bir istek meselesi.

Özgür bir öğretmen olarak tatilleri epiycene severim. İstediğim saatte yatma özgürlüğü çok güzeldir. Geceleri okumayı sevdiğim için istediğim saatte yatıp kalkabilmek beni mutlu eder. Ancak iş günlerinde uyku düzenine dikkat etmek gerekir. Öğretmen olarak neşenizin yerinde olması öğrencilerinizin hakkıdır. Onların karşısına uykusuz çıkmaya hakkınız yoktur.
Haftasonları uyku düzeninizi devam ettirdiğiniz için gerçek manada tatil değildir bence. Gerçek tatil ancak Şubat Tatili ve Yaz tatilinde yaşanabilir.

Çok güzel tatil günleri geride kaldı. Bu gece tatilin son gecesi. Yarın gece tatil sayılmaz artık...
Bütün öğretmen dostlara başarılı bir yeni dönem dilerim arkiler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,073
Kayıtlı Üye Sayımız
166,987
Kaydolan Son Üyemiz
ismail0623

Çevrimiçi üyeler