2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,560

Etiketler

En güzel gezilerimi sahip olduğum motosikletlerle yapmış idim. Ama artık kampçı aracım Güçlü ile geziyorum. Yakıtı daha fazla olsa da böylesi daha güvenli bence...

Özgürce evceezime geldim, Kahvemi tellendirdim özgürce içiyorum. Kötü niyetli iftira eden oçocuklarıyla bana hiçbir halt da yapamadılar arkiler. Hayatımı hala özgürce yaşıyorum. Cinsel tercihim konusunda da full özgürüm. Ben nasıl olmak istiyorsam öyle olurum. Bana sırf arkamdan adice dedikodu yaparak hiçbir şey yapamazlar. Özgürce gezilerime kamplarıma gitmeye ve kampçı dostum dediğim insanlarla dostluğumu yapmaya hala devam ediyorum. Ortada bana ait veya eşime ait hiçbir namus problemi olduğu yok. Böyle şeyler ima eden adamlar o***puçocuklarıdır arkadaşlar. Benim dostum gibi görünüyor olmaları hiçbir şeyi değiştirmez. Yalan konuşan insan o***puçocuğudur.

Yeni hapa bünyeyi alıştırmak için yarım ledason ile normalde aldığımın yarısı kadar olanzapin alıyorum artık. 14 gün sonrasında tamamen olanzapin kesilecek ve artık sadece ledason yutacağım. Tabii risperdalle birlikte. Yeni hapa geçiş sürecim olumlu gidiyor. Artık bir de uyku yardımcısı hapım var. Rexapin olmadan uyuyamazsam diye doktorum ona da başlattı.

Bugün akşam yemeğinde kendime çok sevdiğim babaanne yemeğim YEŞİL MERCİMEK yemeği pişirmiştim onu yedim. Yanına da bir Bulgur Pilavı demlendirdim. Yanında da BİM Ayran ile gayet güzel bir öğün oldu. Birkaç gün mercimek yiyeceğim. Çok pişirdim yine çünkü. Olsun bir süre çok tavuk yada et yedim zaten. Kendime göre dengeliyorum bir türlü.

Bazen Kampçı dostlarımla Angara'da bir yerlerde de buluştuğum olur. Bu haftasonu kampçıdost Ahmet EFE ile program yaptık. Cumartesi Öğleden sonra Bilkent Center'daki ARABİCA da olacağız.
Angara'daki lokasyonlara giderken genelde Güçlü'yü Törekent'e parkedip Ankara Metrosu ile gideceğim yere hem hızlı hem de güvenle gidebiliyorum. Bu sayede Angara içine daha çok gezi ve program yapabiliyorum. Özellikle araçla gitmenin sıkıntı olduğu Kızılay gibi yerler için bu seçenek çok iyi oluyor arkilerim.

Geçen sefer bir dernek yemeğine de aracım Törekent'e park ederek Metro ile Bilkent İstasyonuna oradan da Kampçıdostum Ahmet Efe'nin aracıyla Gölbaşı'ndaki Ulaşan'a beraber gittik. Bu sayede güzel bir ekonomi yapmış oldum. Malum yakıt çok pahalı.
Cumartesi günü yine Bilkent durağından beni Ahmet EFE alacak beraberce gideceğiz Bilkent Center'a... Bu lokasyonu ona yakın olduğu için seçtik zaten.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,148
Kayıtlı Üye Sayımız
167,039
Kaydolan Son Üyemiz
çakar7607

Çevrimiçi üyeler