2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,606
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,653

Etiketler

Evimde güzel kitaplar okurum. Arada çıkar çevrede gezerim. Bazen karavanıma giderim. Belirli bir miktar gelirle geçiniyorum. Her yıl ALplere tatile gidemem. Bunlar benim gerçeğim değil. Ben Fakirim.

Kendi gerçeğime göre onurlu ve şerefli bir hayat yaşıyorum yine de... Çalmadım çırpmadım. Kimsenin namusuna göz dikmedim. Basitçe gidip dostlarımla kamp yaptım. Çok da iyi yaptım arkiler...

Biz kampçıdost Yücel Hoca'yız... Kampçı dostlarımızın dostuyuz. Biz böyle yaşamayı uygun görüyoruz. Kimseye de nasıl yaşayacağımızı, nasıl olacağımızı falan sormuyoruz arkiler...

Yeni bir bahara erdik.
Bu haftasonu kampçıdostum Ahmet EFE, Ulaşan'da kampta idi. Beni de çağırmıştı. Gitmedim. Evde güvelerle ve eski kıyafetlerle uğraşıyorum arkiler.

Bugün temizliğe erken başladım. Hemen kahvaltıdan sonra. Atılması gerekenler yine çöpe gitti. Her yer ferahladı. Bazı fazla çamaşırları da dolabıma aldım. Önümüzdeki günlerde güve kovucular gelince dolap ve çekmeceleri bunlarla korumaya alacağım. Bu şekilde sorunun çözüleceğini umuyorum.

Arkiler,

Yücel Hoca'nız gayet güzel bir erkek insanı.
Saçını erkek traşı kestirir. Her Pazar da erkek kolonyasını sürer...
Hayat da böyle gelir geçer...

Arkiler,
Dost olmamız bizim en önemli özelliğimiz. Biz kampçıdostlarız birbirimizin arkasından kuyusunu kazmaz, Yüzüne gülüp arkasından iş çevirmeyiz. Biz gerçek kampçılar ve gerçek dostlarız. Birbirimizin yoldaşı ve kardeşi olmaya hazırız!...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,154
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler