2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,760
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,462

Etiketler

Güçlü'nün periodik bakımı 5000 Tuttu. Bunu da hallettik. Şimdi sıra lastikleri yazlığa geçirmede.. Onu da Salı günü Kazan'a gitmişken hallederim inşallah...

Arkiler Güçlü'mü büyültmeyi bırakın daha da küçültmeyi düşünüyorum bazen. İsteğim az yakan LPG li bir araç. Mazot'un durumu çok yüksek seyrediyor. Makas gitgide de daha fazla açılıyor gibi. Hem otomobil tercih edersem Muayene masraflarından da karım olur.
Yine de özellikleri nedeniyle Güçlü'mden kolayca bir çırpıda vazgeçemiyorum. Monte edilmiş vebastosu ve çeki demiri düzeneği bunun nedenleri arasında. Ben şu anda karavanımla gezmiyorum ama başka bir araca geçersem belki de sonradan gezmek isteyecem. Kim bilebilir ki. Karavanı da bir türlü kıyıp da satamadım zaten. O da benle beraber, Güçlü'm gibi... Hiç gezmediğim karavanım için bir de her ay kamp parası ödeyip duruyorum. Beklentim yazın bir bölümünü karavanımda geçirmek tabii ki. Ama öyle olsa bile yazın bile evimin bana sunduğu rahatlıktan temelli vazgeçemiyorum bazı durumlarda. Karavan ve aracı yükseltmeyi düşünmeden öncelikle bir ev allmak için çabalamam lazım yoksa emeklilikte kirada kalacağım valla...

Letafet adlı karavanımı yaptırmadan önce kendime başımı sokacak bir ev almalıyım... Ben sadece karavanda idare edemem. Hem evim hem de karavanım olmalı ki dilediğim gibi rahat olayım emeklilikte.

Temelli TOKİ'de uygun fiyatlı küçük evcikler var. Temelli benim emeklilikte bulunmayı isteyebileceğim bir yer. Belki de zaman içinde oradan bir ev alırım kendime.
Şizofreni hastasıyım ve ailemden uzak planlar yapamıyorum. İlle de ANKARA'da olacam.
Bu şehirle bir anlaşma yapmış gibiyim. Emekliliğime sadece 15 sene kaldı...

2013 yılında babam vefat ettiği amansız hastalığa yakalndı, Eşim benden boşandı ve ben de Şizofrenimin ilk belirtileri görülmeye başlandı. Sanki hayatımın üzerine kara bulutlar çökmüş gibi her şey üst üste gelmişti. Bu nedenle İzmir'de aldığım evimi satmak zorunda kaldım ve Ankara'da yeni bir başlangıç yaptım hayatıma. Ama ben bu şehirde olmayı hep sevmiştim zaten. Ankara benim gençlik ateşimi için almış yerdir. Bu şehirde yaşanır da ölünür de... Güzel şehirdir vesselam.

İzmir'den ev alırken hesapta Şizofren diye bir hastalığa yakalanacağım yoktu. Bu nedenle kimsemin olmadığı ve hastalanıverince yapayanlız kendi kaderimle başbaşa kaldığım bu şehirde kendime bir ev bile almıştım. Evim güzeldi de kendince. Bir binanın giriş katındaydı beni mutlu eden bir yerdi ama şizofren hastalığım hepsini ezdi geçti....

Benim ailemden birilerine yakın yaşamam olmazsa olmaz bir durum gibi gözüküyor benim için. Bu yüzden hep yaşamak istediğim güzel yerlerden de uzak düştüm. Örneğin FOÇA veya AKÇAKOCA gibi denizkenarı yerleri seviyorum aslında. Ben bir deniz çocuğuyum. Ama Ankara da bol bol engin Gökyüzü'nün manzarasıyla idare ediyorum işte biraz da...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,160
Kayıtlı Üye Sayımız
167,054
Kaydolan Son Üyemiz
Dcnsckr

Çevrimiçi üyeler