Yavuz bey genelleme yapmayı çok sevmem ama meydanı boş bulunca yine dötktürmüşsünüz.15 yıldır arazide olduğunuzu söyleyip neden disco almalıyız konusunda bugüne kadar sadece laf ürettiniz.elimizde bir disco fotoğraf albümü bile yok.özellikle kendi gezilerimizden internetten resim istemiyorum.ama siz bakmışsınızdır zj fotoğraf albümü var. insanlar onun araziye ne kadar yakıştığını görüyor neyse tüm bunlar yetmezmiş gibi 14 şubatta daha zj sini alalı 3-5 ay olmuş herhangi arazi tecrübesi olmayan standart aracıyla ateşi mi geziye çağırıyorsunuz.çok ayıp size yakıştıramadım.sürüdeki en yaşlıya,en gence,hastalıklıya saldırıyorsunuz ben buradan Sevtap'ın mesajı alıp bu davranışın ingiliz beyefendiliğine yakışmayan bir hareket olduğunu da kavramasını isterdim.eğer 14 şubatta çalışmayacak olsam sizden parkurun gps kayıtlarını ister 13'ünde yola çıkar gece o etabı tek başıma yapardım 14'ünde gelebiliyorsanız çayımı içmeye beklerdim.nasıl en az sizinki kadar iddialı oldum mu ?yok efendim xj alacaktım şasesi yokmuş demekki sizin mühendislik bilginiz durdurulamayan efsane jeep mühendisliğinden daha ii.valla ghezenbilir olarak bir referans yazalım batan land markasının başına sizi getirsinler.şakalaşıyoruz değil mi amacım laf yalatmak değil (sizin tabirle)