yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Yarın psikiyatristimle randevum var. Araba kullanabileceğim konusundaki rapordan alacağım.
Bugün okulda arkadaşlar ikram ettiler, İlk defa hünnap yedim. Pek beğendim. Sitenin bakkalı getiriyor taze taze ondan aldım hemen. Pek sevdim. Elmaya benzer tadı olan bir meyve ama elmadan daha gevrek çıtır çıtır. Çok hoş yemesi var...
Ekli dosyayı görüntüle 648838
Teşekkürler. Artık karavan yapmayı pek düşünmüyorum. Bu çok uzun soluklu bir serüvendi. Hatalar yaptım ve hatalarımın bedelini de ödedim bir taraftan. Bir daha karavan yapsam asla ahşaptan yapmam mesela. Her yıl boyayacaktım ama boyayamadım. Dış kısım yağmurdan deforme oldu bir süre sonra. Bunun gibi başka şeyler de olabilir. Mesela ilk yaptığım kaynaklar daha kolay korozyona uğramış olabilir vs. Kendi karavanını yapmak imkansızlıklar karşısında kocaman bir karavancı duruşudur. Ama ben bunu tekrar yapacağımı düşünmüyorum. Bence ustalık eseri bir karavan edinmek daha iyi bir fikir. İnsan bunu çeşitli biriktirme ve ödeme araçlarıyla finanse edebilir. Sonuçta kendin yapmaktan daha güzel bir sonuç ortaya çıkabilir. İlginize çok teşekkür ederim. Bu foruma emek sarfedenlerdenim. Burası özgür bir platform ve benim bu emeğim asla boşa gitmez. Bu konuda Sedat'a güveniyorum. Mutlaka forumu yaşatacak şeyler düşünüyordur. Burası karavancıların kutsal bilgi kaynağı olan forumdur. Bu pekçok insanın emeğiyle oldu. Ben bunlardan belki en önemsiziyimdir. Kendi halinde kamp yapan bir garibanım!... Sizlerle yeni yerler gezip paylaşmak istedim ama durumum yetmiyor gezmek bana göre değil. Sevgilerlee!...Karavan yapma paylaşımlarınızı tekrar okudum baştan sona. İlk kez yapana göre gayet iyi ilerlemiştiniz. Hayalinizde ki karavan için satın almak yerine her şeyi daha size uygun daha sağlam daha iyi yalıtımlı olarak su deposu daha büyük bir karavan yapmayı düşünüyor musunuz ? Çnkü ilki acemilikti. simdi tecrübe edindiniz. Daha farklı deneyimler yaşadınız. Bu sefer ki ustalık eseri olabilir. Bunu yapmak için yeriniz var mı bilemiyorum. Ama bir karavan yapım paylaşımı gelir mi gelirse sevinirim. forumda siz olmasanız foruma girmeyeceğim.