2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,766
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 189,211

Yarın Güçlü ile Gülhane Psikiyatri Kliniğine bir yolculuk yapacağız. Artık iyice uzaklarda kalsa da doktorumla düzenli görüşüyoruz. Araba kullanmam için bir rapor gerekiyor onu alacağım.
Ben bir şizofreni hastasıyım. Hayatımı bu hastalığa rağmen gayet de güzel sürdürüyorum. Ama ilaçlarım falan çok önemli benim asla bir şeyi aksatmamalıyım. Doktorumu düzenli görmek de iyi oluyor.

Arkadaşlar,

İftira atmak ve saçmasapan yalanlar uydurmak konusunda çok hünerli insanlar karşımdakiler. Ben de hayatta tüm zorluklara rağmen varolmak konusunda epiy başarılıyım. Ben tüm yaşadığım zorluklara rağmen hala daha bir kampçı ve karavancıyım. Benim düşüneceğim ve yapacağım şeyler ancak kampçı dostlarımın faydasına ve iyiliğine olacak şeylerdir. Ben böyleyim benimle kim dostluk yapıyorsa onun dostuyum arkadaşlar...
Benim kampçı dostlarımla tanışmak isterseniz Türkiye Kamp ve Karavan Derneğinde bir üye olarak kendinizi temsil edin. Bu kampçılık hayatımda yaptığım en iyi şeydi. Hala onların arasındayım. Dostlarımın arasında mutluyum. Ben her ne olursam olayım benim kampçı dostlarım, benim kampçı dostlarım olmaya devam edecekler. Bunu biliyorum.
Ayrıca çok güzel öğrencilerim. Harika öğretmen arkadaşlarım ve hayatımdaki pekçok insan benimle her ne olursam olayım dost olmaya ve yanımda olmaya gönüllü birçok insan var çevremde.
Kötülerin varlığına karşın hepten yapayalnız değilim. Hiçkimsem olmasa çok sağlam psikiyatristlerim var. Çalışmamın ve hayatın içerisinde olmamın daha doğru olduğunu düşünüyoruz. Kampçılıkla ve karavancılıkla ilgili eylemlerim derneğimin çatısı altında sürecek...
Benimle gerçekten dost olanlara özel teşekkürler. Mazlumdan yana olarak önemli bir duruş sergiliyorsunuz.

Uzak da olsa dernek yemeğine katılmaya karar verdim. Çünkü kampçı dostlarımın arasında olmaya paha biçilemez bence... Cumartesi Gölbaşı'da Ulaşan'da olacağım inşallah...

Arçelik Çaycım aynı kapanma arızasını vermeye devam edince çöp tenekesini boyladı. Eskilerden evde kalmış bir çaycıyı şimdilik kullanıyorum. Yenisini ise Sinbo marka olarak sipariş verdim. Pahalı marka da alsam sonuçta zamanla bozulup gidiyor...

Bugün okulda arkadaşlar ikram ettiler, İlk defa hünnap yedim. Pek beğendim. Sitenin bakkalı getiriyor taze taze ondan aldım hemen. Pek sevdim. Elmaya benzer tadı olan bir meyve ama elmadan daha gevrek çıtır çıtır. Çok hoş yemesi var...

hunnap-nedir-hunnap-faydalari-nelerdir-5642809.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,122
Kayıtlı Üye Sayımız
166,852
Kaydolan Son Üyemiz
ADİL44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR