2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 561
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,256
Bugün de geldim. Karnım çok açtı ve yemeğim yoktu. Ben de bir barbunya pilaki konservesi açtım yanına da söğüş domates doğrayıp afiyetle yedim. Sonrasında yemek hazırlığına giriştim. Tavuk bagetleri tepsiye dizdim aralarına soğan patlıcan ve patates, üstüne de biber ve domates serpiştirdim. Bir bardak suyla dooooğru Tini Mini fırınıma. En son da kendime bir sade Türk kahvesi tellendirip geçtim bilgisayarımın başına efendim...

Etiketler
İlçede tek olduğum için yarın İl Zümresine gideceğim. Demetevler Hastane metrosuna yakın bir okulda olacak. Buradan Törekent'e kadar Güçlü ile gidip oradan metroya aktarma yapmayı düşünüyorum. Çünkü park yeri sıkıntısı olabilir. Yaya gitmek en iyisi gibi geliyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,076
Kayıtlı Üye Sayımız
166,992
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmet yerli

Çevrimiçi üyeler