2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,050
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,698

Etiketler
Başka yerlere de gidebilirim. Veya Kazan'daki kampta geçirebilirim belki de bayram tatilini. Böylesi hem ekonomik hem de sağlığım açısından daha iyi. Uzak yollar beni yoruyor bazen.

Kazan yine sessiz ve sakindi. Bayramda nasıl olacak göreceğiz. Bu kampı seviyorum. Kitaplarımı okuyabileceğim huzurlu bir köşem her zaman için hazır bekliyor beni...

Kazan'da Hastanedeki Randevumu beklerken biraz zaman geçirmek için Traş da oldum. ALTIN MAKAS ERKEK KUAFÖRÜ beni mutlu ediyor traş olmak buraya...
AYAŞ'ta da kuaförlerim var. Ama Kazan'da traş olmayı tercih ediyorum.
Ayrıca arabamın lastikçisi de Kazan'da... Hastane işlerimi de Kazan'da görüyorum. Bu nedenlerle epiy gidip geliyorum Kazan'a...

Ayaş'a yeni geldiğim için bu sene Kazan'a tayin isteyemedim. Üç yılım dolunca ancak düşünebileceğim. Ama Kahramankazan'da tatil yapmaya devam ediyorum karavanımla...

Karavanı çıkartıp lastiklerini değiştirecektim ama yine bundan vazgeçtim. Bir yere kesin gideceksem lastikleri değiştirmek daha mantıklı olacak. Şu anda Kahramankazan'da dursun bakalım. Zaten kısa kamplara Güçlü ile gidiyorum. Bir haftadan uzun bir plana da gider miyim bilmiyorum. Kahramankazan'daki kamp benim ihtiyacımı görüyor ama deniz kampı değil tabii orası. Bir Deniz kampına karavanımla gitmek ister miyim bilmiyorum. Belki de Güçlü ile giderim. Hatta belki de öğretmenevi tatili falan yaparım bu sene...

Ben geçen yıl zaten denize gitmemiştim. Denize gitmeyi tatilin şartı olarak görmüyorum. Kitaplarımı okuyacağım güzel doğası olan bir kamp alanı bana yeterli geliyor.

Yeni lastikler olması gereken ebatta ancak otomobil lastiği olarak bulabildim. Petlas tanesi 2250TL İkisi 4500 Tutacak. Lastikçi otomobil lastiğinin sorun yaratmayacağını söyledi ama bilemiyorum... Neyse şimdilik değiştirmekten vazgeçtim zaten...

Güçlü'nün içerisinde yatabilmem benim işimi çok kolaylaştırdı. Çekme karavanımı bir yere götürmemeye başladım. Ayakları kaldır indir arabaya tak aynaları ayarla bir sürü zahmetli iş. Güçlü öyle değil o daima hazır...

Ama Güçlü'de de kurulu mutfak ve tuvalet yok. Ayrıca içindeki yatma düzeni kaçak da. Biraz kaçak göçek oluyoruz ama şimdiye kadar böyle idare ettik durumu. Güzel bir motokaravanımız olur inşallah bir gün gerçekten... Allah'tan istemek lazım bir şeyleri ki olsun. Ama yine de çok yakınlarda böyle bir planım yok. Kaçak göçek idare etmeye ve her yıl muayene için arabayı boşaltmaya devam edeceğiz gibi görünüyor arkiler...

Ancak Güçlü de çekme karavan kadar rahat değil bir yandan. Bir buzdolabı bile kullanmıyorum Güçlü'de. Buzluk kullanıyorum. Bu haftasonu kampçılığı için buzdolabından bile ideal çünkü enerji harcamamakta arkiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,195
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
sanane_00

Çevrimiçi üyeler