2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,651

Etiketler

Bugün de derslerimi bitirdim ve evceezime gelip bol köpüklü jumbo boy Türk Kahvemi tellendirdim. Yolda gelirken sanayii'ye ustaya uğradım. Kızdırma bujilerini sipariş edecek. Bir ara değiştireceğiz inşallah.

Güçlü dün yine sabah çalışmamazlık yaptı gibi oldu. Biraz gecikmeli de olsa çok şükür çalıştı. Güçlü'm benim yol arkadaşım. Değişmesine bujileri de değişelim de o da olmazsa başka yerlere de baktıracağız. Arızayı bulana kadar devam.

Evceezime gelip güzel müzikler açıp harika kitaplar okuyorum. Ben bir kitapseverim. Evim beni rahat ettirir. Karavanda değil bir evde yaşamayı tercih ediyorum. Kamp yerinde duran bir karavanım da var. Arada oraya da giderim. Hayatı kaliteli yaşamaya ve kaliteli bir insan olmaya çalışırım. Benim kimseye bir kinim veya düşmanlığım yoktur. Tamamen kendi halimdeyim...

Arkiler,

Ben bütün kampçıların dost ve kardeş olması gerektiğine inanırım,
Ve benim yaşayışım da buna uygun bir yaşayıştır.
Kim erkekti kim değildi çok anlamsız saçma, gereksiz muhabbetler.
Dilediğim gibi olmaya hakkım olduğunu herkes biliyor.

Arkadaşlar,

Benim de yaşım artıyor...
Hayatı güzel yaşadım.
Çevremdeki insanlar da beni güzel hatırlasın istiyorum.
Ben hep güzel şeyler yaptım ve insanlarla da güzel dostluklarımı kurdum.
Ortada bana dair hiçbir cinsel olay olduğu olmadığı gibi,
Hiçkimse ile böyle konular da konuşmuş değilim.
Ben bir kampçı gezginim.
Bana göre bir battaniyeden başka bir şeyi olmayanı da dahil,
Bütün kampçılar dost ve kardeş olmalıdır.
İşte benim düşüncem budur.
Ben buyum.

s9agDlNFB1-ZdMfE&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb3-2.jpg

Arkadaşlar,

Ölümlü Dünya, Ölümlü insan,
Ha Alim olsan Ha zalim olsan...
Herkesin gideceği yer kara toprak!
Çok da fazla dert etmemek lazım...
Çok şükür hayatımızı özgürce yaşadık
Ve ateşin başında özgürce türkülerimizi söyledik.
Bunlar bize yeter...

Havalar tam olarak ısınmasa bile karavan sezonunu açma vakti bence geldi...
Bayramda karavanımdayım inşallah arkiler...
Bu Yücel Hoca'nın küçük mutlu Dünyasındaki,
Güzel bir mutluluğudur.
Küçük mutlu Dünya'mda
Yine kitaplarım başucumda olacak inşallah!

rWocTTSRfEagQvOM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb3-2.jpg

Arkadaşlar,

Beni de gayet güzel özgürce kamplarımı yaparken uğradığım mantıksız haksızlık çok yıprattı hayatta... Ruhsal olarak ötekileştirildiğim, dışlandığım ve aşağılandığım için ızdırap çektim.
Ama bunu yapan insanların da bu fenalık yanlarına kalmasın inşallah.

insgpevGbZBThKZ8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb4-1.jpg

Arkadaşlar, Bu fikre katılıyorum. Kimsenin hayatı, bir diğerinden önemli değildir. İster karavancı olsun, isterse sultan Süleyman kadar zengin olsun bu hayatta herkes eşittir. Benim ahlakım benim görgüm ve bilgim buna inanmayı ve bunu savunmayı gerektirir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,201
Kayıtlı Üye Sayımız
167,071
Kaydolan Son Üyemiz
#Redkitt

Çevrimiçi üyeler