2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,752

Etiketler

Ankara'daki internetimle beraber TV hizmeti de iptal oldu. Ben de yeni bir HD uydu alıcı cihazı sipariş ettim. Adı Next Kanky. Minik bir cihaz sanırım haftasonu elimde olacak. Superonline'ın kutularını Pazartesi gönderirim inşallah...
 

Sınırsız Mobil İnternetim sadece telefonda kullanılmasıyla sınırlı. Hotspot olarak sadece 15GB hakkım var. Bunun bana Angara'daki evde yeteceğini düşünüyorum. Fazla bir şeyler indirmeyi düşünmüyorum. Hem evi kapatırsak bir taahhütümüz olmayışı iyi olacak...
 




İyi geceler sevgili kampçı dostlarım...
Kimsenin olmamı istediği bir kişi olamıyorum.
Sonuç itibarıyle hatamla günahımla ben benim.
İstediğim gibi yaşarım, Bu benim en doğal hakkım.
Kime ne bundan gardaşım?
 

Yarın,
Kampçı dostlarla, Yine, Yeni, Yeniden....
Bildiğimiz şekilde güzel ve iyi yaşamaya devam...
Bu gecelik benden bu kadar,
Yüreğinde sevgi kırıntısı bile olana,
Elimden geleni yapmaya hazırım.
Ben bir özgür kampçı gezginim.
İstediğim gibi olurum.
Kimse de buna karışamaz...
 






IMG 20240419 150158 1
 




Bursalı bir çift arkadaşım geldi. Minik karavanlarını kiralamışlar. Öyle de güzel insanlar. Kampçı dostlar... Seviyorum bu hayatı ben. Hiçbir yere gitmeden değişik kampçı dostlarımla oluyorum her haftasonu... Bence bu yaşam çok güzel.
 



Ankara'daki evimi kapatayım, o zaman her haftasonu sadece Ulaşan'da olacağım. İnşallah bu yaptığıma pişman olmam. Karar vereceğim bakalım? Ev mi Ulaşan mı? Burada sadece banyo işi biraz meşakatli kışın. Ama banyomu köydeki lojmanda yaparak uzun zaman idare de edebilirim. Yazın çok sıcaklarda sadece köydeki evimde de kalabilirim. Ulaşan mecburi değil, keyfi tercihim barınma açısından...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,443
Mesajlar
1,518,046
Kayıtlı Üye Sayımız
172,099
Kaydolan Son Üyemiz
Attorney58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst