2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,417
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 312,692
Kağıt kürek işleri de tamam. Çocukların yazılılarını da evdeki printerden bastım.
Okuldaki her zaman sağlam olmuyor. Evde çıkartmak en iyisi bence...
 


Arkilerim,

Ben teknik olarak akıl hastası bir öğretmenim ve yirmi yılımı doldurdum meslekte. Fiili olarak dersime girip nöbetimi tuttuktan sonra kimse bana bir şey yapamaz. Başka haklarım da var. Ben istersem şizofrenim nedeniyle onsekiz aya kadar arka arkaya heyet raporu alabilir ve raporların bitiminde de emeklilik isteyebilirim. Ama ben dahil herkes, yani ablam, psikiyatristlerim, benim çalışamamın daha uygun olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle çalışıyorum. Ama yasaların bana sunduğu haklar da var. Şizofrenim bir şekilde ağırlaşırsa bunlar da gündeme gelebilir tabii.
Bir akıl hastası olduğum için insanların bana düşündüklerim ve söylediklerim yüzünden bir şey yapması da oldukça zor arkilerim. Sonuçta zaten herkes akıl hastası zaten deyip geçiyor bir şekilde.
Akıl Hastasıyım ama çok şükür her işimi kendim görebiliyorum. Akıl hastalığımın krizli dönemi de nüksetmiyor uzun zamandır arkilerim. Bunlar iyi haberler.
Ama benim şizofrenimi ben biliyorum bazen yine ona kapılır gibi oluyorum. Gün içinde saat mefumumu yitirebiliyorum. Veya uyuyup yarın işe gidemeyeceğim hissine kapılabiliyorum. Bazen de saatlerce evin içinde dolanıp düşüncelere dalıyorum. Böyle durumlara girdiğimde bunlardan yalnız başına çıkabilirsem zaten kriz gelmiyor.
Bu hastalık çok zor ve tehlikeli bir hastalık arkilerim. Ama çok şükür şu anda ve anlarımın çok büyük bir yüzdesinde çok iyiyim. Genelde okulla ilgili streslere girip kötüleşsem de bunlardan tek başıma çıkabiliyorum çoğunlukla. Stres beni çok olumsuz etkiler. Günlük rutinlerimi bozmak, Uykusuzluk ve uykusuzluğun devam etmesi beni hasta eder. Çok sakin, rahat, relax bir insan olmak zorundayım. Bunu oluyorum da.
Mesela ben bir öğrencim ödevini getirmezse haftaya getir derim, yine getirmezse fotoğrafını çek bana gönder derim bir şekilde her şey çözülür. Hiçbir şey için kendimi üzüp yıpratmamalıyım. Ben bir akıl hastasıyım. Dikkatli yaşarsam normal bir insandan hiç farkım yok. Ama ilaçlarımı düzgün kullanmam çok çok önemli. İlaçlarımdan birini almasam hemen kötüleşmeler başlar bende.
Allah şifa versin Yücel Sizin ruhen ve fiziki olarak ayakta olmanız,karakterinizden ödün vermeden yaptığınız paylaşımlar çok değerli Sağlıcakla nicelerine
 
Son düzenleme:





Merhaba arkiler...
Sabah üç haşlanmış yumurtayla kahvaltımı yaptım. Bugün Türk Kahvemi şekersiz içiyorum. Yılbaşı'dan sonra Stepe, yürüyüşlere ve yediğime içtiğime de dikkat etmeye başlayacağım.
Evin bir odasını step aerobik ve pilates egzersizlerim için düzenledim.
 

Arkadaşlar,

Biz kamp ve karavancılığını özgürce ve onuruyla yapan bir insanız. Biz kampçı dostlarımızın dostuyuz. Aşağılık bazı oçocukları bize özgür cinsel tercihimizi bahane ederek saldırmaya çalıştı. Özgür cinsel tercihimiz bir suç değildir.
 

Ama çok da farklı bir cinsel tercihim yok. Boşandıktan sonra artık seks yapmamayı seçtim. Aseksüelim ama hala daha bir bayım arkadaşlar. Türk aile yapısına ve değerlerine aykırı bir durumum yok. Kimseyle cinsellik konuşmadım. Böyle bir şey yapmadım. Ben onurlu şerefli namuslu bir Türküm. Herhangi bir ikinci sınıf insanlığım yoktur arkadaşlar...
 













Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Mesajlar
1,531,967
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst